Çiftleşmeme sorunu Yardım eder mısınız ?

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Selamun aleyküm.Bende 1 çıft mubış war erkegi yawrudan buyutttum gecen sene hazıran aylarındada bır dısı aldım hala bır gelısme yok bazen bakıyorum erkek cıftlesmek ıstıyor dısı yanıt wermıyor bazende goruyorum erkek tellere surtuyor çıftlesıyor gıbı yapıyor  C:)  arada dısı erkegın ggasına yaklasıyor ama bu seferde erkek yuz wermıyor sızce napım baska kus mu denım yoksa bırlıkte kalmaya dewm etsınler mı?

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
bir fotoraf yüklersen daha çok yararlı olur.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Maşallah kuşların çok güzel dişi ceresi biraz koyulaşmış gibi hazır gibi duruyor erkeğin hazır bence ama ben acemiyim ustalarımızın görüşlerini dikkate al ...
birde 1 yıla yakın beraberler miş yuvalık var herhalde eğer ısı nem ışık olayı sorunsuzsa bir paylaşımda okumuştum kardeş gibi yaşamışlar o zaman .... acemi düşüncesi dikkate alma bu bir uyarıdır :D ;D :D

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
Muhammed SÜMERCAN Tsk ederım ıns ole bısey yoktur kardes gbıyse yandım :D Ustalar bı yardım edın napım sızce????

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
Maşallah kuşların çok güzel dişi ceresi biraz koyulaşmış gibi hazır gibi duruyor erkeğin hazır bence ama ben acemiyim ustalarımızın görüşlerini dikkate al ...
birde 1 yıla yakın beraberler miş yuvalık var herhalde eğer ısı nem ışık olayı sorunsuzsa bir paylaşımda okumuştum kardeş gibi yaşamışlar o zaman .... acemi düşüncesi dikkate alma bu bir uyarıdır :D ;D :D
Arkadaş doğru sölüo üstad ilk başta kuşlrın maşallahı var ve kuşların kızışmış bu aylarda yavru alınır genelde muhabbet kuşlarında inş. yavrularını görürsün  bir de yuvalık önemli..

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
yuvalık kalamar gaga tası mama kum havuc nıjer wıtamın fılan duznlı olarak werıorum  ama dısı yuvalıktan korkuya sankı yuvalıgın yanındakı yemlıkten yem bıle yemıo sanırım kaç aydıryuvalık takılı.Acabaa yenıden tanıstırma yapsam ıse yarar mı?

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Veysel DELEN' Alıntı:
yuvalık kalamar gaga tası mama kum havuc nıjer wıtamın fılan duznlı olarak werıorum  ama dısı yuvalıktan korkuya sankı yuvalıgın yanındakı yemlıkten yem bıle yemıo sanırım kaç aydıryuvalık takılı.Acabaa yenıden tanıstırma yapsam ıse yarar mı?
denemiş olursun 2 hafta farklı kafeslere koy sonra tekrar birleştir kuşları

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlarınız kızışmış isterlerse yumurtadan çıktıkları an birlikte yaşasınlar kuşlar yuvadan çıktığı an karşı cinsleri (anneleri bile olsa) eş olarak görür. Yuva, kalamar kemiği, yumurta maması, vitamin takviyesi yapabilirsiniz çiftleşmeye teşvik etmek ve forma sokmak için kuşları. Yumurtlarlar bakımınızı gözden geçirin sizin bakımınız yeterli olursa kuşlar size karşılığını verir

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
yorum yapanlara tsk ederım.pekı 1 2 hafta kusları ayrıp yenıden tanıstırma yapsam mı?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Deneyebilirsiniz ama yeniden tanışma diye bir şey olmaz kuşlar eşlerini her zaman tanır. 1-2 hafta ayırmak yararlı ve kızıştırıcı olabilir

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşlarınız kızışmış isterlerse yumurtadan çıktıkları an birlikte yaşasınlar kuşlar yuvadan çıktığı an karşı cinsleri (anneleri bile olsa) eş olarak görür. Yuva, kalamar kemiği, yumurta maması, vitamin takviyesi yapabilirsiniz çiftleşmeye teşvik etmek ve forma sokmak için kuşları. Yumurtlarlar bakımınızı gözden geçirin sizin bakımınız yeterli olursa kuşlar size karşılığını verir
kesinlikle aceleye gerek yok alışır :)