tankuuu
Takipçi Üyemiz
4 yavrulu çiftimin dişisi, erkeği 2 günden bu yana kafesin içinde çıldırmış gibi kovalayıp dövüyo.öldürecek diye korkuyorum ayırmalımıyım?başından böyle bir olay geçen arkadaş varsa tavsiyelerini ve yardımlarını bekliyorum.
Erkegi ayır dişi yavrulara bakar...erhan59' Alıntı:4 yavrulu çiftimin dişisi, erkeği 2 günden bu yana kafesin içinde çıldırmış gibi kovalayıp dövüyo.öldürecek diye korkuyorum ayırmalımıyım?başından böyle bir olay geçen arkadaş varsa tavsiyelerini ve yardımlarını bekliyorum.
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:aynısını yapan benimde bir çiftim var yavru çıktığı zaman yavruları kıskandığı için erkeği dövüyor elinden zor alıyom oda ceza olarak yavrulara tek başına bakmak zorunda kalıyor erkeği kesinlikle ayırın dişi öldürür onu
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:aynısını yapan benimde bir çiftim var yavru çıktığı zaman yavruları kıskandığı için erkeği dövüyor elinden zor alıyom oda ceza olarak yavrulara tek başına bakmak zorunda kalıyor erkeği kesinlikle ayırın dişi öldürür onu
seliko' Alıntı:yavruları kıskanmış olmalı biraz dişi için zor olur ama ayırsanda dişi tek başına bakabilir