Cinsiyet Belirleme Konusunda Yardım

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Selamun Aleyküm öncelikle. Yaklaşık 1 yıldır beslediğim muhabbet kuşunun ilk başlarda daha mavimsi bir ceresi vardı erkek olduğunu düşünüyordum fakat son zamanlarda sanki burun diplerinde daha fazla beyazlık varmış gibi düşünmeye başladım. Cinsiyetinden emin olamadım sizce bu kuş dişi mi erkek mi? 

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Beni baya yanılttı açıkçası erkek sanıyordum öncelerde. Ayrıca sormak gerekirse yeni zamanda bir erkeğşn yanına attım ikiside sağlıklı erkek olgun erkeğe yem kusmaya çalışıyor baya ilgileniyor yakın durmaya çalışıyor ama kızışmış mı onu bilemiyorum sizce durum nedir?

Kerem IMK

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Gülerman
bersandegirmenci' Alıntı:
Beni baya yanılttı açıkçası erkek sanıyordum öncelerde. Ayrıca sormak gerekirse yeni zamanda bir erkeğşn yanına attım ikiside sağlıklı erkek olgun erkeğe yem kusmaya çalışıyor baya ilgileniyor yakın durmaya çalışıyor ama kızışmış mı onu bilemiyorum sizce durum nedir?
Kuşunuz daha kızışmamış fakat yanlış görmüyosam tüyden çıkmak üzere? doğrumu görüyorum fotoğraf yanıltıyor da olabilir ama gayet sağlıklı görünüyor eş tutabilir ama yanında başka erkek varsa anlaştığı erkekle kalsın diğerlerini ayırın  rotfl rotfl rotfl rotfl

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Kendisi bundan 5 gün önce kızışmış fakat çok vahşi bir dişi ile aynı kafesteydi. Karakter olarak uyumlu sanırım onunla da anlaşıyorlardı tüylerini kaşıyorlardı sadece paniklediklerinde birbirlerine vuruyorlardı. Şu anda ise maalesef eşi yeni ölen bir dişi kuşun yerine koydum. Yeni koyduğum erkek normalde hareketliydi bu aralar biraz durgun. Buna rağmen erkekle anlaşma birbirlerini kaşımaya ve ilgilenmeye başladılar. Ayrıca bu dişi yuvalığıda merak ediyor ama çok korkuyor tam içine girmeye. Tüy konusunu pek anlamıyorum açıkçası ama öyle büyük bir tüy dokumu yok tüyleri normal parlak duruyor açıkçası.

Kerem IMK

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Gülerman
Siz pek rahatsız etmeyin onları alışsınlar birbirlerine ihtiyaçlarını karşılayın en kısa sürede alışacaktır dişi yuvalığa

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Açıkçası erkeğin yanına kızışmış olan dişiyi koymayı aklımdan geçirdim ama hayvan aşırı derecede panik ve kanatma derecesinde ısırıyor kanatıyor yani. Ama genç ve diri buna rağmen ceresi tamamen kahverengi olmuş durumda o yüzden değiştirsem mi diye düşündüm. Vahşiliği yüzünden elimde öylece duruyor yani bi nevi. Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada