cınsıyet hakkında yardımcı olurmusunuz fotodan

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
sarı erkek dıye tahmın edıyorum ama beyaz sureklı erkeklerle anlasıyoe kasıyor agzına yem kusturuyor yesıl bıerkege es olmustu ayrıdım sımdıde mavı bı erkekle opusuyor kasıyor yem kusturuypr yardımsızce erkekmı dısımı

suveydeli

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kaya
Mehmet KÜÇÜCÜK' Alıntı:
ı
        http//e1301.hızlıresim.com/15/s/j9dp.jpg
      http//d1301.hızlıresim.com/15/s/j9tg.jpg
resimlerinizde problem var sanırım

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
Arkadaslar hızlıresımden foto koyamıyorum telden fotoyu hızlı resme yukledıkten sonra uc lınk verıyor hangısını buraya yazıcam bulamadım bılen varmı

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
forumda aslında herşey yazıyor.sadece biraz ilgili olun ve okuyun lütfen. buradaki bilgileri okuduktan sonra emin ol muhabbet kuşları için çoğu veteriner hekimden daha çok bilgiye sahip olacaksınız. ayrıca buradaki bilgilerde tamamen tecrübedir teorik değildir. daha çok işinize yarar ve ayrıca pratiktir.  bye katılan arkadaşlarım olacaktır elbette.

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
erkek gıbı duruyor ama sureklı erkeklerle opusuyor kasınıyor erkek buna kur ypıyor  buda karılk verıyor azına yem kusturuyor erkek bunu kasıyor bunlar normalmı yoksa bızımkınde azıcık toplukmu var

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet KÜÇÜCÜK' Alıntı:
erkek gıbı duruyor ama sureklı erkeklerle opusuyor kasınıyor erkek buna kur ypıyor  buda karılk verıyor azına yem kusturuyor erkek bunu kasıyor bunlar normalmı yoksa bızımkınde azıcık toplukmu var
Bu aslında bir kur gösterisidir.Birbirleriyle bir anlamda kapışıyor ve birbirlerinden yeni kur yapma hareketleri öğreniyorlar