cinsiyet , yaş , ırk(yardımcı oldugunuz için tesekkürler )

yasin2626

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Ay

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
yav usta gelde kızma bende bu hataya düştüm bir zamanlar şuan ikiside dişi ama güzel kuşlar bunu sana satan arkadaş hiçmi anlamıyor kuştan anlamıyorsa neden bu işi yapıyorlar bu iş gerçekten tecrübe isteyen birşey herkes kafasına göre kuş satıyor olan biz acemilere oluyor birini değiştir usta geçmiş olsun.

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
Usta sinirlenme almadım daha :) nasıllar diye bilgi sahibi olmak istedim ben Çek ingiliz yerli anlayamıyorum herkes bişe diyor

ali yapılıcan

Yeni Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
YAPILICAN
bence ikiside yerli 1 yaşına yakın dişi..bende gagasına bakarak kendi kuşumda yanıldım ilk başta uçuk mavi gibiydi ama sonrasında burun deliklerinin iç kısmında beyaz halkalar oluştu.yani dişi olma belirtisiymiş.. hayırlısı

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+1  MAVİYİ DEĞİŞTİRİNİZ YADA OLASI DEĞİŞİK RENK TÜRLERİNDEN YAVRU  ALMAK İSTİYORSANIZ YEŞİLİ DEĞİŞTİRİNİZ....

R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
İkisi de dişi 5-6 aylık yerli kuşlar.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
En fazla 6 aylıklar tahminim 4-6 aylık arası bu kuşlar. İris de çıkmamış kafa tüyleri de yeni yeni kayboluyor. 

Değiştirin birini erkek alın :))

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Mustafa TÜRKER' Alıntı:
Usta sinirlenme almadım daha :) nasıllar diye bilgi sahibi olmak istedim ben Çek ingiliz yerli anlayamıyorum herkes bişe diyor
Yasin AY' Alıntı:
neden 2 tane hesap kullanıyorsun ? :)