Cinsiyetine karar veremedim...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ailemize  hoşgeldimiz  güzel  bir  erkek  hayırlı olsun....ve  site isim  kurallarına uyalım  uymayanları uyaralım lütfen

dj_mur

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
isim konusunda haklısınız hemen degiştiriyorum. Bu arada bu kuşun yanında gagası masmavi yani erkek bir kuş var ama birbirlerini öpüyolar kaşıyolar bunlar normal mi sizce?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
tatlı bir erkek maşallah. erkek kuşlar da kendine arkadaş seçebilir hatta nadiren de olsa  tuhaf ilişkileri olduklarını okumuştum bir yerde

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
normal  hatta  bir çift erkeği  yanyana  koyduğunuzda  uzun süreli  çiftleşmeye  çalıştıklarını  bile  göreceksiniz...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Maaşallah kuşunuz erkek... Yan yana olduklarında erkekler arkadaş olurlar, birbirlerini kaşırlar v.s ama araya dişi girince sıkıntılar başlar :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Maaşallah kuşunuz erkek... Yan yana olduklarında erkekler arkadaş olurlar, birbirlerini kaşırlar v.s ama araya dişi girince sıkıntılar başlar :)
+1

dj_mur

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
yardımcı olduğunuz için teşekkürler bugün ayırdım kuşları her ikisinede birer dişi getirdim.en kısa zamanda fotoğraflarını paylaşıcam sizlerle çünkü bi kaç sıkıntım daha var.