cinsleri ?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
2 side erkek üretim için güzel kuşlar. kuşları nereden aldın petshop mu üretici mi?

numan

Yeni Üyemiz
Adı
NUMAN
Soyadı
AK
arkadaşımın kuşları o satıyor ondan alacagım da bunların cinsinin ne olduğunu ve ne kadar fiyatı oldugunu kimse belirtmedi

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
2 mubişde erkek.ikiside genç.birtanesi 2 ay diğerinden büyük yani ağabeyi ;D
yerli üretim temel ana renk dediğimiz renkdeler.petsopda 25 tl iyi bakılmış ev üreticisinde tane 35 ikisi 60 tl ye alınabilir.sizen istenen rakam nedir ?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
numan' Alıntı:
arkadaşımın kuşları o satıyor ondan alacagım da bunların cinsinin ne olduğunu ve ne kadar fiyatı oldugunu kimse belirtmedi
Üretim için uygundur 2 side yerli erkek  fiyat satıcının kendi gözünde biçtiği değere göre değişebilir ...
ortalama 25 tl (petshop)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Murat Kanbur' Alıntı:
2 mubişde erkek.ikiside genç.birtanesi 2 ay diğerinden büyük yani ağabeyi ;D
yerli üretim temel ana renk dediğimiz renkdeler.petsopda 25 tl iyi bakılmış ev üreticisinde tane 35 ikisi 60 tl ye alınabilir.sizen istenen rakam nedir ?
+ ama murat hocam petshopta fiyatlar yerine göre değişiyor istanbulu başka oluyor izmiri başka

bizim burda 40 tl diyorlar mesela 25 dkklık uzağımızda gebzede 30 diyorlar neyse fiyatını satan arkadaş belirler herzaman ama alıcı fena  etkiler

ev üreticisine göstermiş olduğun inceliğede tüm ev üretici arkadaşlar adına teşekkür ederim abi sağolasın

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
;D ;D çok dogru diyorsun Cihan Bey,
gerçekden heryerde fiyatlar farklı farklı eminönünde aynı kuşları aynı yaşda olanları 20 tl yede alabiliriz ama bir ev üreticisi aynı yaşda yani 8 aylık civarı kuşları 35 tl ye satması da çok çok normal hatta az bile....ama 2 aylık kuşları 15-17 tl den topdan da satıyorlar buda başka bir durum.....
herzaman seninde dediğin gibi fiyatı satan arkadaş belirler....saygılarımla......

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Kuşların yaşları uygun üretim için.Fiyat konusuna gelince her ilde muhabbet fiyatları değişiyo