ÇOK ACİL seyahate çıkıyorum kuşları ne yapayım

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
2 saate kadar yola çıkacagım evde kimse olmayacak çarşamba günü dönecegim . bugünü saymazsak 4 gün kuşlar evde kalacak , ne yapmalıyım yemleri ve suları haricinde ....

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
yemlerını sularını tamamlayın.2 adet suluk takın bence.yem bıraz fazla olsun.başka bişey yapmanıza gerek yok.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
4 günden bir sorun olmaz yemlerini sularını tam koyun 2 adet suluk takmanız iyi olur.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Kafes büyükse ve yemlikleriniz çok yem alacak kapasitede değilde, kafes tabanına bir kab ile beraber yem koyun.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
kafesi temizleyin kafesin tabanına bol bol yem serpin hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. veya yemliklerini kabulsuz yem ile doldurabilirsiniz ?

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
2. suluklar yoktu sizin yorumları okuyunca 3 tane daha suluk alıp geldim şimdi . allah'ın izniyle bişey olmadan gidip gelecegiz inşallah ....

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
İsa YILMAZ.' Alıntı:
kafesi temizleyin kafesin tabanına bol bol yem serpin hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. veya yemliklerini kabulsuz yem ile doldurabilirsiniz ?
Bence tabana yem dökmeyin, kuşlar yemlerin üzerine dışkılarlar ve yemler ziyan olur. İsraf...
Çok derin olmayacak bir şekilde kab ile beraber koyun. 2 de suluk takıntamamdır.
İsterseniz birde kraker asabilirsiniz. Acıkınca onuda yiyorlar. Yem olmayınca onunla karnını doyuruyorlar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi senin eğer bir çift kuşun varsa 2 yem kabı bile 4 gün için yeterli olur.  Ben 1 hafta evde 2 kap yemle bıraktım geldiğimde hala yemleri vardı. Ama bu aylarda biraz daha fazla yem yerler 3 kap yeterlidir.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
3 kab ama yayvan ve hafıf derin  olmalı2 adet 100 cc suluk yeterki olur... ekstra  mama  koyabilirsin...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
ben 15 tatil boyunca 3 kere eve gidip geldim suluklarını ve yemliklerini fulledim yani doldurdum... güneş alan bir odadaydılar zaten sıcaklık problem olmadı 3 günde bir geldim yemlikleri tazeledim o kadar bir de sulukları :D 4 günden bir şey olmaz ..

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi senin eğer bir çift kuşun varsa 2 yem kabı bile 4 gün için yeterli olur.  Ben 1 hafta evde 2 kap yemle bıraktım geldiğimde hala yemleri vardı. Ama bu aylarda biraz daha fazla yem yerler 3 kap yeterlidir.
3 eş var ,eşlerden birisininde 2 tane yeme düşmek üzere 2 tane yavrusu var . hepsinin kafesi ayrı