ÇOK ACİL YAVRUYA NE OLDU ??

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Bugün yine ayağına krem sürecektim elimde azcık sevecektim ve birazdan izleyeceğiniz hareketleri sergilemeye başladı. Benden korktuğundan değil, birden. Sonra karnına ve kursağına bakayım dedim, karnı aşağıdaki resimdeki gibi koyu bordo ile siyah arası bir renkte, etrafı pembe, bir de kursağının sol alt başlangıcından sağ boyun altına kadar 1mm genişliğinde 1cm uzunluğunda siyah bir şey geçiyor bilmem damarı mıdır fakat mide rengiyle aynı. Hasta mıdır bilmiyorum videoları ve 1 resim cekebildim anca, aşağıda. Lütfen yardım edin.
Ayrıca ilk dışkısı normal ikincisi balık dışkısı gibi uzun(videoda göreceksiniz) 3-4 ve 5. dışkıları ise ishal şeklinde çıktı. 5-10dk. içersinde..

Video0049
Video0050

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
kuşta sorun yok gibi görüküyor geçenlerde ayağı tutmayan kuşmuydu bu başka bi başlıkta açılmıştı sanırım ne tedavi uyguladığınızı yazarsanız birde düzelme durumunu belirtiniz bunun yanı sıra durum hakkında tabiki net bilgi vermek zor fakat şu kadarını söyleyeyim kuş sıcaklanmış vücut ısısı yükselmş bu hareketi muhabbet kuşu sadece sıcaklandığında yapar eğer nefes alamıyacak bir durumu olsaydı bu kadar hızlı nefes alıp veremezdi daha ağır bir hareket ile soluk almaya çalışırsı eğer krem süreyim derken elinizde tutma süresini uzattınız ve elinizde sıcaklandıysa bu hareketi yapar yani korkulacak hiç bir şey yok gibi görüküyor korkmayın kuş son derece sağlıklı et renginde herhangi bir anormallik yok gayet sağlıklı ten rengi koyu renkte gördüğünüz şeyde toplar damarlarından birisidir neden toplar damar derseniz içinde geçen kanın koyu renklı olmasından dolayı damar sıyahımsı gorukuyor ve atar damarları ınsanlardaki gibi görmeniz mümkün deği onlar kas içlerinde gizli olur genelde tekrar kolay gelsin kuş sağlığına kavuşmuş gibi görüküyor son derece sağlıklı olmaya başlamış gürbüz bir albino dişi yavru:D.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
kuşta sorun yok gibi görüküyor geçenlerde ayağı tutmayan kuşmuydu bu başka bi başlıkta açılmıştı sanırım ne tedavi uyguladığınızı yazarsanız birde düzelme durumunu belirtiniz bunun yanı sıra durum hakkında tabiki net bilgi vermek zor fakat şu kadarını söyleyeyim kuş sıcaklanmış vücut ısısı yükselmş bu hareketi muhabbet kuşu sadece sıcaklandığında yapar eğer nefes alamıyacak bir durumu olsaydı bu kadar hızlı nefes alıp veremezdi daha ağır bir hareket ile soluk almaya çalışırsı eğer krem süreyim derken elinizde tutma süresini uzattınız ve elinizde sıcaklandıysa bu hareketi yapar yani korkulacak hiç bir şey yok gibi görüküyor korkmayın kuş son derece sağlıklı et renginde herhangi bir anormallik yok gayet sağlıklı ten rengi koyu renkte gördüğünüz şeyde toplar damarlarından birisidir neden toplar damar derseniz içinde geçen kanın koyu renklı olmasından dolayı damar sıyahımsı gorukuyor ve atar damarları ınsanlardaki gibi görmeniz mümkün deği onlar kas içlerinde gizli olur genelde tekrar kolay gelsin kuş sağlığına kavuşmuş gibi görüküyor son derece sağlıklı olmaya başlamış gürbüz bir albino dişi yavru:D.
Evet ayağının tekine basamıyordu. Ben de Terramycin aldım sabah 7de okul için kalkıyorum aksam 5te geliyorum sabah kalktığımda sürdüm, okuldan gelir gelmez sürdüm. 2.gün baktığımda gayet sağlıklı tünekte durup basıyordu. 2gün yurtta kalmak zorundaydım, geldiğimde yine aynı şekilde durumu iyiydi, yine sürdüm çünkü biraz aksama meydana geldi (adı o yüzden Aksak kaldı zaten :) ) simdi iyi işte o hareketlerinden dolayı korktum, yavru ölümü konusu da acıldı siyah leke falan fistan korktum paylaşayım dedim.
Vücud ısısı sıcaklığına da değinecektim konuyu anlatırken dalmısım, hiç elime almadan direk parmağımda da olsa ayakları çok sıcak oluyor nedendir bilmem.

Sorma usta baya gürbüz bir dişi, ablası da böyle, resimlerini paylastım zaten. Çok beter iki  bacılar :)

Tekrar çok çok çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun :)