ÇOK HALSİZ ACİL YARDIM !! DIŞKISI POPOSUNA YAPIŞIYOR !!

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
arkadaşlar iki günden beridir halsiz.. dün akşam aldım elime altını ılık suya tuta tuta temizledim ama hala halsiz tüylerini kabartmış bi şekilde duruyo öle.. ne yapmam lazım :(
veterinere götürsem veteriner ne yapar ?

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-167309/dsc01540.jpg">Resime Bak</a>

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
ya şu an ekleyemiyorum ama bilirsiniz işte. kabarık bi vaziyette duruyo.. ara sıra yem yiyo.. ama dışkısı poposunda yapışık kalıyo

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
ishal ilacı verdim suyuna vitaminde koydum.. sıcak yerde duruyo.. başka ne ilaç olması gerekiyo ki

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Yavuz ALPTEKİN' Alıntı:
Kardeş halsiz olan kuşun heralde; resim yükleyebilirsen sana daha kolay yardımcı olabiliriz kuşlar bir çok sebepten dolayı halsiz olabilirler bunu görüp sana yardımcı olabilmemiz açısından resim eklemelisin

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İlerlemiş ishal kuşun ölüme o kadar yaklaşması demek  Elma sirkesi, Haşlanmış patates. zorlada olsa yedirmeye calışılmalı  yanında etkili olan  ilaç veterinere yinede danışın  Cesamolin ve avidiasol kullanın

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Veterinere götürebilirsiniz götürsenizde götürmesenizde veterinere gidip baytril-k% 5 lik olanını alın ufak şişesi işinizi görür şırınga ile bir damla olmak üzere ağızdan kullanın ve suluğunada 5-6 damla damlatabilirsiniz suluk büyükse 10 damlaya kadar çıkabilir bu kuş ishal ve ishalde en güzel baytril çalışıyor daha değişik ilaçlar var fakat en güvenilir dozaj ve ilaç baytril ilk ağızdan damlattığınız andan itibaren kuş yem yeme isteği duyacak yem yemeye çalıştığını göreceksiniz.Cereyandan koruyup çok fazlada elinize alıp heycanlandırmayın kuşlar bu dönemde çok heycanlanabileceklerinden kalp krizleri ve ani şoklar sonucu öllümler kaçınılmaz olacaktır kolay gelsin.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
suluğuna verdiğin ishal ilacından ağzına iki damla ver suluğunada ilave et.geçmiş olsun baya ilerlemiş gibi duruyor şimdiye kadar çoktan müdahale etmeniz gerekirdi.