ÇUVAL YEM TAVSİYELERİNİZ?

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Merhaba,muhabbet kuşlarım için karışık muhabbet kuşu cuval yem almak istiyorum, tavsiyelerinizi rica ediyorum, aldığınız deneyimleriniz fiyat olarak uygun netten satın alabileceğim yem önerileriniz nelerdir, şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim iyi forumlar.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
vivid yemi öneririm, ondan başka bravo 302 yemde alabilirsin ama şuan piyasada yok,

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
http://www.beyazdegirmen.com/asp/product/22/B302-Bravo-Ekonomik-Muhabbet-Kusu-Yemi-25Kg

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert AYDIN' Alıntı:
http://www.beyazdegirmen.com/asp/product/22/B302-Bravo-Ekonomik-Muhabbet-Kusu-Yemi-25Kg
şuan ellerinde yok ne zaman geleceği hakkındada firma herhangi bir şey yayınlamamış

alse

Yeni Üyemiz
Adı
alse
Soyadı
.
bütün hepsinin içeriği aşağı yukarı aynı ana madde olarak sarı darı kırmızı darı beyaz darı nijer vs..hepsinde var bir iki değişiklik var örneğin kiminde yulaf var kanarya yemi yok kiminde kanarya yemi var yulaf yok bunun gibi değişiklikler var bence en ucuzu hangisiyse ondan alın

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
Şuan vivid kullanıyorum birinci kalitelisini ancak bi arkadaş vesele lagayı tavsiye etmişti kuşlarının iriliğinde farkı görürsün dedi bende kim ne yediriyor tavsiye ediyor öğrenmek istedim nacizane küçük Çaplı muhabbet üreticisiyim ?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Deli nature içeriği açısından en iyisi, piyasadaki çuval yemler arasında kanarya yemi oranı en fazla olan yem. Deli natureden sonra kaliteliden, az kaliteliye doğru şöyle sıralayabilirim: Natural top quality, verselle laga, vivid, bravo 302. Bravo 302 fiyatı en uygun olan yem, kuş sayısı artıkça maalesef kaliteyi düşürmek zorunda kaldım ama bravo 302 yanına 5kg kanarya yemi ile 2 kg yulaf alıp karıştırılırsa yem hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir yem oluyor.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
bben b302 yi kullanırken mecburiyetten b304 e geçtim..kuşlar 304 de zaiyatsız bir tüketim gösterdi..

ekmek kırıntıları haricinde 10 n umara biryem..fiyatıda çok uygun

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mustafa BEKTAŞ' Alıntı:
bben b302 yi kullanırken mecburiyetten b304 e geçtim..kuşlar 304 de zaiyatsız bir tüketim gösterdi..

ekmek kırıntıları haricinde 10 n umara biryem..fiyatıda çok uygun
zaten 304 ün 302 den tek farkı ekmek kırıntıları 302 ye alışmış bir kuş 304 üde sorunsuz tüketir.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
İbrahim bey bu konuda çok dikkat edin çünkü o çuval yemlerin içinde o kadar değişik şeyler çıkıyorki tüm hevesinizi kaçırıyor bu hobiden soğutuyor

ama bana sorararsanız natural yem en iyisidir.

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
bravo 302 kullanıyordum, kalmadığı için 304 aldım bu sefer...
ikisinden de aşırı derece memnunum, bilginize...

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Karışık yemlerde aspur çok azdır o yüzden aspurla desteklerseniz işinizi görür.Ben hem karışık hem aspur hemde ak darı ile destekliyorum.