asporcem
Yeni Üyemiz
01-) IRKI: ingiliz kırıgı
02-) CİNSİYETİ: erkek dişi
03-) YAŞI:1.2.3 aylık yavrular
04-) SAĞLIK DURUMU:saglıklı çok şükür hepsi
05-) BİLEZİK NO:yok
06-) FİYATI: telefonla bilgi verilecek
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:sahiplendirilene kadar
0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:İZMİR İSTANBUL ANTALYA ANKARA ULASIMIN SAGLANABILECEYI HER YER KISACASI
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ALICI BELİRLER
10-) İRTİBAT TELEFONU:05364915978
11-) MAİL ADRESİ:asporcem@hotmail.com
12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:7\24
13-) AÇIKLAMALAR:Mrbalar arkadaslar efem kuşçuluk farkıyla yerlı ve agırlıklı ıngılız kırıgı olmaz üzere 1 ıla üç aylık cok saglıklı yavrularımız sahıplendırılmek üzere hazır vazıyette iş yerı bılgısayarından gırdıyım ıcın resım atamadım telefonla vatsap fecebook lıne tango gıbı araclar kullanılarak gerekse goruntulu gorusme gerekse foto atabılırım ıstenıldıyı zaman herkese hayırlı alısverısler bol kazanclar MEHMET YORULMAZ (EFEM KUŞÇULUK) HOBİHANE ÜRETİM TORBALI İZMİR (05364915978)
14-) RESİMLER:
02-) CİNSİYETİ: erkek dişi
03-) YAŞI:1.2.3 aylık yavrular
04-) SAĞLIK DURUMU:saglıklı çok şükür hepsi
05-) BİLEZİK NO:yok
06-) FİYATI: telefonla bilgi verilecek
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:sahiplendirilene kadar
0
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ALICI BELİRLER
10-) İRTİBAT TELEFONU:05364915978
11-) MAİL ADRESİ:asporcem@hotmail.com
12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:7\24
13-) AÇIKLAMALAR:Mrbalar arkadaslar efem kuşçuluk farkıyla yerlı ve agırlıklı ıngılız kırıgı olmaz üzere 1 ıla üç aylık cok saglıklı yavrularımız sahıplendırılmek üzere hazır vazıyette iş yerı bılgısayarından gırdıyım ıcın resım atamadım telefonla vatsap fecebook lıne tango gıbı araclar kullanılarak gerekse goruntulu gorusme gerekse foto atabılırım ıstenıldıyı zaman herkese hayırlı alısverısler bol kazanclar MEHMET YORULMAZ (EFEM KUŞÇULUK) HOBİHANE ÜRETİM TORBALI İZMİR (05364915978)
14-) RESİMLER: