Davranış bozukluğu

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Merhabalar,

Anne strese girip yavruları dövdüğünde anneyi ayırmıştım. Yavru büyüyünce baba koruyup kolladığı yavruya kur yapmaya başladı. icon_wall  Anne baba ve yavruyla uçurdum anne de melek kesilmiş bir şekilde yavruyu seviyor ( tüylerini kafasını kaşıyor ) hatta dayaktan kafasını morarttığı yavruyu sevmek için babayla kavga bile ediyor. Artık anlayamıyorum bu hayvanları.  icon_think Yavruya yem kırmayı öğretsin diye şuanda babayla tutuyorum. Sizce ne yapmalı iyice kafam karıştı ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi yavruyu gözlemle. Yem kırıyorsa ayır. Dişi dediğin gibi melek kesildiyse şu an birleştir bence erkekle. Yavru yem kırmayı öğrenemediyse dursun anne babanın kafesinde. Yani anne babayı birleştir. Yavru yem yiyemiyorsa o da kalsın erkekle dişinin yanında. Sorun olmaz. Muhtemelen yavruyu dövdüğü zamanlar strese girmişti şimdi ayrı kalınca kendine geldi. Zarar vereceğini sanmam yavruya. İnşallah sorunsuz bir dönem olur.

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Baba yavrusuna kutryapipyor, yem kusuyor tuylerini kaşiyor. Anneye olan ilgisi azaldı.  Anne yavrusunun tuylerini kaşiyınca çığlık atıyor. Hatta bazen anneyle ufak kavgaları oluyor. Bildiğim kadarıyla yavruya yem kirmayı ogreten babaydi ama şimdi yavruya kur yapiyor bu nasıl ogrenecek su içmeyi yem kırmayı ? Bir de anne yavruyu kıskanip dover mi ? Aklım karıştı bu nasıl bir aile yapısı :S

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
Baba yavrusuna kutryapipyor, yem kusuyor tuylerini kaşiyor. Anneye olan ilgisi azaldı.  Anne yavrusunun tuylerini kaşiyınca çığlık atıyor. Hatta bazen anneyle ufak kavgaları oluyor. Bildiğim kadarıyla yavruya yem kirmayı ogreten babaydi ama şimdi yavruya kur yapiyor bu nasıl ogrenecek su içmeyi yem kırmayı ? Bir de anne yavruyu kıskanip dover mi ? Aklım karıştı bu nasıl bir aile yapısı :S
Abi yem kırıyorsa ayır başka yapacak bir şey yok.

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Yardımların için teşekkürler. Bu gün biraz yemleri didikledi 2 3 gün sonra tam kırmayı öğrendiğinde ayırırım. iyi günler.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
Yardımların için teşekkürler. Bu gün biraz yemleri didikledi 2 3 gün sonra tam kırmayı öğrendiğinde ayırırım. iyi günler.
Sana da abi. bye