S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 2 Haz 2013 #1 Arkadaslar deli natureyi iki gun kullandim. Kus ishal oldu. Mamayi sade kullandim icine herhangi bsy katmadim
Arkadaslar deli natureyi iki gun kullandim. Kus ishal oldu. Mamayi sade kullandim icine herhangi bsy katmadim
D dolunay-15 Takipçi Üyemiz Katılım 2 Ağu 2012 Mesajlar 199 Konum İSTANBUL Adı MEHMET Soyadı AYAN 2 Haz 2013 #2 mamadan olması mümkün değil , bende katılıyorum. kuru hiç yapmaz hele..
G Gökhan YILMAZ Uzman Üyemiz Katılım 1 Tem 2011 Mesajlar 2,224 Adı Gökhan Soyadı YILMAZ 2 Haz 2013 #3 Aynen kuru mamanın ishal yaptıgını sanmıyorum. Ben 2 aydır falan kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım. Keyifle tüketiyor kuşlar
Aynen kuru mamanın ishal yaptıgını sanmıyorum. Ben 2 aydır falan kullanıyorum hiç bir problemle karşılaşmadım. Keyifle tüketiyor kuşlar
S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 2 Haz 2013 #4 Suyu hergün degisiyor. Ceyranda da kalmadi. Mama vermistim sadece. Peki su durumda ne yapmalıyım. Kendiliginden gecermi mudahele yapmalimiyim
Suyu hergün degisiyor. Ceyranda da kalmadi. Mama vermistim sadece. Peki su durumda ne yapmalıyım. Kendiliginden gecermi mudahele yapmalimiyim
S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 2 Haz 2013 #5 Arkadaslar yardim bekliorum
S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 2 Haz 2013 #6 Eyüp AKBIYIK' Alıntı: çesme suyu kullanma birde resim yukle yardımcı olunur ozamn Genişletmek için tıkla ... Damacana suyu kullaniyorum poposu yemyesil oldu
Eyüp AKBIYIK' Alıntı: çesme suyu kullanma birde resim yukle yardımcı olunur ozamn Genişletmek için tıkla ... Damacana suyu kullaniyorum poposu yemyesil oldu