DIAZYME 256 Nasıl kullanacağız bilenlerden önerileriniz.

ahmetkazıcı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kazıcı
selam arkadaşlar.
1kg diazyme 256 sipariş verdim. 1 lt içme suyuna 1 çay kaşığı önerilmiş fakat ne zaman ve ne sıklıkta nasıl kullanacağımı bilmiyorum, düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.en azından nasıl kullanacağımızı bilelim gelişi güzel vermiş olmak için vermeyeyim.
                yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
1 litre suya 1 çay kaşığı ile 2 çay kaşığı arasında katabilirsiniz probiyotiklerin oluşumunda yani iyi huylu mikroorganizmaların sindirim sistemlerinde yerleşmesine faydalı olur.yem gıda enzimleri artar.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
eyüp bey bu yarım çay kaşığı kaç gr mama için? oranları anlamadım tam olarak. ben de 1 kg mama için 5 gr diye okudum bu sitede

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
ben de 2 takım ve tek olarak baktığım 5 kuş var. kuru mamayı bir kavanoz yapıyorum. nemlendirmeli de haftalık yapıyorum havuçlu. o da 200 gr falan olur

ahmetkazıcı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kazıcı
arkadaşlar 30 takım vardı.15 takım elimden çıkardım.ama şuan yeni astığım yeni damızlıklarla baraber çalışmaya başlayacaklarla 25 takım yeniden olacak.
hergün günlük 3 veya 4 yumurta havuç ve 1 avuç pisküvi+ irmik+pirinç unu ile olan karışım
siz heasp edin çünkü hiç tartmadım belki bazen 6 yumurtaya kadar çıktığım oluyor.
ayrıca bunun zararlarının ne olduğunuda bahsederseniz iyi olur, çünkü oluşabilecek aksi bir durumda bilgim olsun.faydalarını herkezin izah ettiği kadar anladım. herkeze çok teşekkürler değerli yorumları için. sanal pazardan aldım bugün geldi. 1kg 35 tl kargoda onlardan deneyeceğim inşallah yarın sabah mama verirken.