DİNLENMEDE OLAN KUSLARIMIN TEKRARDAN CİFTE ATIMI

sedat33

Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
TAÇGÜN
MERSINDE BIRKAC URETICI ARKADASLA KONUSDUM DINLENMEYE  YANI SALMALARA DISI ERKEK AYRI AYRI ATIP 1-5 AYDIR DINLENDIRIYORUM ARKADASLAR TEKRAR ESKI DUZENI SAGLAYAMAZSIN RANDUMAN VERMEZ DIYORLAR TERETDUDTE KALDIM SIZCE TEKRARDAN ES TUTMALARI ZOR OLURMU

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sıkıntı yok kuş aynı kuş değilmi zaten randımanında yukselir sen rahat ol kocacını beğenmeyen karısından bikan yeni tur yeni bilet diyecek seni kandırmaya yada çok bilmişlik yapmaya çalışmasınlar söyle onlara slm

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
:D
Kemal AKBULUT' Alıntı:
sıkıntı yok kuş aynı kuş değilmi zaten randımanında yukselir sen rahat ol kocacını beğenmeyen karısından bikan yeni tur yeni bilet diyecek seni kandırmaya yada çok bilmişlik yapmaya çalışmasınlar söyle onlara slm

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Daha önce yavrulamış kuşlarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Ama hiç yavrulamamış eşler bazen sıkıntı verebiliyor.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
  :D  :D