Dişi Erkekten Yem Almıyor lütfen yardım

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
üstadlar geçenlerde bir çiftim feci şekilde çiftleşmişlerdi ve hala günde en az 3kere gümbür gümbür çiftleşiyorlar çok şükür bi problem yok. ama diğer çiftimde problem var galiba.bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 2. çiftim erkek 1,5 yaşında dişi ise 4,5 aylık. erkeğin ceresi pembe dişininki kahverengileşti ama son zamanlarda erkek sürekli çiftleşmek istiyor dişiyi köşelere sıkıştırıyor ama dişi öldüresiye dövüyor erkeği. erkek yem kusuyor hepsi yere dökülüyor erkek dişiyi kaşımak istiyor dişi vuruyor erkek kendini kaşıtmak istiyor dişi vuruyor. ekim ayından beri birlikteler aynı kafeste tutuyorum. önceleri böyle bi sıkıntı yoktu ama 1 haftadır böyle bu durum neyi anlatıyor gözünüzü sevem yardım edin :(

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Erkek çiftleşmeye hazır ama dişi değil.. O yüzden erkeğin çiftleşme isteğine verilen bir tepkiden ibaret.. Dişi hazır olunca çiftleşme gerçekleşecektir..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Vedat ŞEN' Alıntı:
Erkek çiftleşmeye hazır ama dişi değil.. O yüzden erkeğin çiftleşme isteğine verilen bir tepkiden ibaret.. Dişi hazır olunca çiftleşme gerçekleşecektir..
Ozaman yemde alır.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
üstadlar forumlarda her zaman okuyorum 4,5-5 aylık oldugunda çiftleşri yazıyor ve hatta ceresi kahverengileşti

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
üstadlar forumlarda her zaman okuyorum 4,5-5 aylık oldugunda çiftleşri yazıyor ve hatta ceresi kahverengileşti
hocam kuşlara biraz daha süre verin , kavga devam ederse bir süre ayrı kafeslere koyun

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
hocam kuşlara biraz daha süre verin , kavga devam ederse bir süre ayrı kafeslere koyun
abi ayırdım daha önce erkek kuş kendini duvarlara vuruyor dişinin umrunda değil ama erkek kendini parçalıyor gerçekten parçalıyor kafam çok karışık ne yapıcam