dişi isteksiz mi?acaba..!!

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
arkadaslar dikkatimi cekti.yerli bir çift kuşum var.erkek dişinin üzerine çiftleşmek için zıplıyor 1 kac defa şahit oldum.ama dişi kacıyor:(( ne yapmam gerekir.araba dişiyı nasıl kızıstırabilirim.normal olarak anlaşıyorlar.cevaplarınız için teşekkürler.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Doğan YILMAZ' Alıntı:
arkadaslar dikkatimi cekti.yerli bir çift kuşum var.erkek dişinin üzerine çiftleşmek için zıplıyor 1 kac defa şahit oldum.ama dişi kacıyor:(( ne yapmam gerekir.araba dişiyı nasıl kızıstırabilirim.normal olarak anlaşıyorlar.cevaplarınız için teşekkürler.
Yaptığınız bakımı da anlatırsanız daha rahat yardmcı oluruz.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
bakım derken.kışın haftada bir vitamin veriyorum sularına.ama malum yaz dönemi geldi.karısık muhabbet yemi veriyorum(ak darı, sarı darı, vitamin taneli yem)arada bir muhabbet maması yapıyorum, pek fazla yemiyorlar.her ne kadar yeşillik versemde yemiyorlar..genel olarak 2 günde bir sularını ve yemlerini değiştirerek normal bakım uyguluyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?ayrıca alçı ve mürekkep balığı kabugu kafeste mevcut.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurta mamasını arada sırada değil 3 günde 1 vereceksiniz. Zaten yavrusu olmayan kuş fazla yemez. Siz 3 günde 1 vermelisiniz kızışmada etkilidir. Vitamini yaz-kış her zaman sularına ekleyin.

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
tesekkürler tavsiyelerinizi uygulayacam.inşallah yumurtlarda yavru alırım.2 yıldır ugrasıyorum henuz kısmet olmadı:))

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bir şey değil.. İnşallah verimli olur kuşlarınız.