Dişi kuş hakkında[Lütfen Yardım]

Kadir Şahin

Yeni Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
Şahin
Sevgili üyeler 1 yıla yakın süredir beslediğim erkek muhabbet kuşumun yanına 2 hafta önce dişi bir muhabbet kuşu aldım.Fakat dişi kuş yuvaya hiç yanaşmıyor.Erkekle munasebet oluyor.Yani hiç soğuk durmuyorlar fakat kuş yuvanın yakınından bile geçmiyor tabiri caiz ise ne yapmam gerekir.Acaba alışma sürecinde mi yoksa bunların belirli süreleri mi var?Şimdiden teşekkür ederim...

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Öncelikle hoş geldiniz kuşunuzu daha yeni almışsınız ortama alışma sürecindedir.Yuvaya girme sonraki süreçtedir.Öncelikle kuşlarınız anlaşması gerekir anlaştıktan sonra yuvalığa zaman girecektir ama bu işin kuralı sabır olduğunu unutma.

Kadir Şahin

Yeni Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
Şahin
Hoşbulduk cevabın için saol ne kadar sürebilir bu süreç kuşlarım çok iyi anlaşıyor durmadan koklaşıp yem kusuyorlar:)

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.kuşların birbiriyle anlaşması iyi bir adım fakat anlaşıyorlar diye eş tutacaklarının bir garantisi yok üstelik çiftleşme olduğu halde yumurtlamayan kuşlarda var.üretim sabır işidir.bu söylediğim zayıf bir olasılık tabi ki karamsar olmamak lazım inşallah sağlıklı yavrular alırsınız.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.kuşların birbiriyle anlaşması iyi bir adım fakat anlaşıyorlar diye eş tutacaklarının bir garantisi yok üstelik çiftleşme olduğu halde yumurtlamayan kuşlarda var.üretim sabır işidir.bu söylediğim zayıf bir olasılık tabi ki karamsar olmamak lazım inşallah sağlıklı yavrular alırsınız.
+++

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Erbay.' Alıntı:
Öncelikle hoş geldiniz kuşunuzu daha yeni almışsınız ortama alışma sürecindedir.Yuvaya girme sonraki süreçtedir.Öncelikle kuşlarınız anlaşması gerekir anlaştıktan sonra yuvalığa zaman girecektir ama bu işin kuralı sabır olduğunu unutma.

Kadir Şahin

Yeni Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
Şahin
Hepinize çok teşekkürler.Birbirlerine yem veriyorlar üstelik benım erkek kusum dısıyı almadan once azda olsa konusuyordu.Şimdi dişi kusuma cici kuş, aşkım vs. diyor:)İnşaallah sağlıklı bir şekilde yavrularıma kavusurum.Tekrar sağolun....