Dişi kuşum bir anda kriz geçirir gibi oldu ???

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Arkadaşlar dün kuşlarla ilgilenirken kuluçkada yatan bir dişi kuşumun yuvadan fırlayıp yerde çırpındığını farkettim, kaskatı kesilmiş sanki can çekişir gibi bilinçsiz hareketler yapıyordu, yaklaşık bir dakika boyunca o şekilde kaldı, 4 yumurtası vardı dün baktım altında sertlikte yok yani 5. yumurta yok, ama altı baya şiş yağ gibi ama yağ değil, herneyse kuşu alıp sakin bir yere götürdüm ve biraz bekledikten sonra eski haline döndü, fakat dünden beri yumurtalara ne zaman baksam buz gibiler, yuvaya giriyor ama yumurtalara yatmıyor, ne yapayım bilemedim, daha önce başından bu şekilde birşey geçen var mı ?

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
aynı durum benim erkek kuşta vardı donup kalıyordu hiçbir şeye tepki vermiyordu. şişlik ve ishal de vardı ben kuşumu kurtaramadım inşallah bir bilen vardır da size yardımcı olur ihmal etmeyin bu durumu  :( geçmişolsun

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
saolun arkadaşlar, Hilmi bey kuşun hastalık gibi bir problemi yok ishal de yok, normal kuş, uzun zamandan beri besliyorum, gayet sağlıklı, sadece bir anda böyle kasıldı titredi bir dakika sonra da normale döndü.