Dişi Kuşum Çizgili Hakkında

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
Arkadaşlar herkese selamlar..Dişi kuşum 2 gündür kafesteki mürekkepbalığı kemiğini kemiriyor,mineral blokdan tırtıklıyor ve kafesteki kuş kumunu her 2 dakikada bir değişimli olarak tüketiyor.Yaklaşık 1 hafta önce erkeğin bulunduğu kafese dişi kuşu attım.Dişi kuşum yaklaşık 2 aydır kızgın durumda..Kafeste şu an yuvalıkda mevcut.Şimdi sorum şu..
İnternetten araştırdığım bilgiler ışığında dişi kuş mürekkepbalığı kemiğini mineral blogu fazla tüketiyor ise yumurtlama aşamasında olduğu yazıyor.Benim kuşlarım kanlı bıçaklı olaydan sonra birbirine anca alışıyorlar.Herhangi bir çiftleşme de görmedim gözlemlediğim kadarıyla..Dişi kuşum neden böyle birşey yapıyor olabilir ? Şimdiden teşekkürler...

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
ZAMANLA KUŞUNUZ ZATEN BESLENME ŞEKLİNDEN ANLAŞILDIĞINA GÖRE ÇİFTLEŞME AŞAMASINDA HAYIRLI OLSUN YAVRULARINIZ YAKINDIR....

4eod4k3w

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Baba
Dişi kuş erkeği her fırsatta gagalıyor bu yıl yavru alacağımı sanmıyorum.Erkek kuş da zaten küçük dişiye boyun eğiyor.Bazen öyle zamanlar oluyor ki dişi erkeği besliyor erkek dişiyi besliyor.Şu an için yuvalık takılı dişi kızgın olmasına ragmen yuvalıkla ilgilenmiyor bile.Dişi sadece dediğim olayları yapıyor o kadar  ahaaa