dişi kuşumun dışkı yerinde tüy dökümü oldu sadece eti görünüyor bi yardım

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
konu başlıgındada belrttigim gibi bugün dişinin dışkı yerine baktım kıpkırmızı eti görünüyor büyük ihtimal ordaki tüyler dökülmüş diger konulardada belirtmiştim erkekle iyi anlaşıyor uyurken yan yana uyuyolar yuvalıgın içinde birlikte duruyorlar acaba durum vaziyet nedir değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim saygılar...

E

elaziz2316

Guest
    Keşke fotoğraf ekleyebilseydin. Aldığında dikkat etmişmiydin acaba? Muhtemelen önceden gelen bir rahatsızlık gibi.

O yüzden kuş alırken tabiri caizse karpuz gibi almamak lazım. Kuşu elinize alıp alt kısmına ve göğüs kısmına üfürerek derisinin rengine, tüy durumuna vs. her tarafına iyice bakmak lazım. Malum karpuzu bile iyi kötü yoklayıp alıyoruz. Ya da satıcının bize yamuk yapmayacağına kanaat getirmek lazım. Ama eğer petşop ise belki oradaki satıcının da haberi yoktur. Onları da zan altında bırakmak istemem. Çünkü benim de başıma geldi. Satıcı alırken baksaydın dedi. Haklıydı da.

Bu nedenle kesin emin olduğunuz birisinden almak lazım.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
satan satıcı beni tanıyor öyle bişey yapacak bi adam degil. aldıgımda yoktu acaba doguracak mı yanında erkegi var ya o yüzden diger açtıgım konularıda okursan çiftleşme belirtileri var sanki yuvalıkta cok duruyorlar yoksa alırken sağlamdı şu 1 2 günde oldu

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Resim eklemenizi öneririm eğer dediğiniz gibi Kıpkırmızıysa yumurta sıkışması olabilir

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
sanki biraz var gibi abi ya poposuna parmagımı deyirince kuyrugunu aşşağı indiriyor kapatmaya çalışıyor

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
burak kardeşim bu gidişle bu kuşlar haftaya canlı çıkmazlar bırak hayvanı kendi haline yumurtlayacaksada yumurtlar senin yapabileceğin birşey yok sitrese sokarsan yumurta alamazsın o kuşlardan.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abi zaten takmıyorum kendilere ait bi oda var orada duruyorlar yoklarmış gibi davranıyorum :)

E

elaziz2316

Guest
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
ya kıpkırmızı degilde sadece et rengi acaba yumurtlayacak mı diye düşünüyorum
    Benzer problem bende de bir kuşta vardı. "Karaciğer yağlanması var, üretime uygun değil" dediler. Bende elden çıkardım.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
burak kardeşim hafif şişlik ile birlikte etinde sararma varmı ?