dişi kuşun ısırma sorunu

byada

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
akça
selamın aleyküm

bende bi dişi albino bide yerli erkek var yuva takılı kuşları biraz elime alıyım diye uzatıyorum erkek yuvaya kaçıyo dişi ısırıyo bugün bende elime alıyım dedim kuşu yakaladım ama çok pişman oldum elimin heryerini kanattı buna nasıl bi çözüm bulabilirim gagasını kesmek istemiyorum

byada

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
akça
insan eline alıp sevmek istiyor napmam lazım onu söyleyin confusedtw confusedtw confusedtw

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abi ele alıştıracaksan yavru bir tane erkek al ilgilen ve ona elinde yem yedir falan filan ilgilen eline de alışır konusmaya da onun la muhabbet et :D

Ama çift bir muhabbet . asla ele alışmaz eger ki eskiden aranızda bir bag yoksa .. bnm dişi bir muhabbetim vardı yanına eş aldım elime geliodu eş almadan önce ısırması yoktu şimdi ısırıyor ama elime de geliyor .. Ve kuşlar ısırır muhabbet kuşlrını elinizle yakalamayın hoşlanmazlar .. Isırması normaldir .. yani her kuş ısırır

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ya kardeş herhalde ısıracak, çifte attığın kuşu sevmeye çalışıyorsun!!!
illa da evcilleştirmek istiyorsan yavru kuş al elinle yem yedir alıştır kendine,
yok bunu seveyim diyorsan gagasını kes ayaklarını bağla sev!!
kuş köpek v.s. evcil hayvan besliyorsanız onlarla ilgili araştırma yapın biraz eziyet etmeyin günahtır...