Dişi muhabbet kuşum erkeği öldürmeye çalışıyor acil yardım!

al_ee

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ÇETİN
        Merhabalar 2-3 gün önceye kadar hiçbir şey yoktu fakat şimdi erkeğe bir anda saldırıyor sebepsiz olarak. Yuvalıkta 1 tane yavru var neredeyse kanatları fln olgunlaşmak üzere tüylendi baya. Bu nedenle olabilir diye düşünüyorum ama neden olduğunu çözemedim. Arkadaşlar erkek her gördüğünde kaçmaya başladı hayince bir anda saldırıyor dişi. Erkeğin gagası fln kırıldı gözünün etradı şişmiş tüğleri fln koparıyor.

Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum...

al_ee

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ÇETİN
scared scared scared scared scared scared crying crying crying crying friend  ahaaa ahaaa ahaaa ahaaa    GÜNCEL GÜNCEL ACİLLLL

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Gecmis olsun erkegi baska kafese alip ayirin sonucu kotu bitebilir.

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
Aynı şey bende oldu yavru yeni yumurtaları istemeden kırdı yuvaya girip cıkıyodu çünkü sonra dişi yumurta kırılmış görünce erkege saldırmaya başladı dedginiz gibi haince üzerine eğilip atlıyodu bir iki aldırmadm sonra yakalamaya yerde güreşmeye başlayınca elimle ayırdm araya girip kanadın altına kalbe dogru ısırmış kan gölü oldu ortalık dişinin kafasına kanlar sıçradı agzından akıyo tam vahşet oldu sonra ayırdm erkegi yüz yüze kafeslere koydm 2 hafta olmadan birbirlerini istemeye başladılar ama erkekte çekingenlik oluyo o yüzden daha ilerlemeden ayırın şimdi yine eşler

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Yavruyu anne buyutur biraz ayri kalsinlar zamanla duzelicektir ama acil ayirin bence

al_ee

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ÇETİN
Yuvada yumurta yok sadece tek yavru var oda baya büyüdü ayıracak kafes yok erkeği dışarı koyuyorum bazen biraz efkarlı müzik açınca şenlenirdi şimdi mutsuz tam bunu yazarken yine saldırmaya çalıştı erkek yuvadan kaçtı

al_ee

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ÇETİN
Kemal MALGİR' Alıntı:
Aynı şey bende oldu yavru yeni yumurtaları istemeden kırdı yuvaya girip cıkıyodu çünkü sonra dişi yumurta kırılmış görünce erkege saldırmaya başladı dedginiz gibi haince üzerine eğilip atlıyodu bir iki aldırmadm sonra yakalamaya yerde güreşmeye başlayınca elimle ayırdm araya girip kanadın altına kalbe dogru ısırmış kan gölü oldu ortalık dişinin kafasına kanlar sıçradı agzından akıyo tam vahşet oldu sonra ayırdm erkegi yüz yüze kafeslere koydm 2 hafta olmadan birbirlerini istemeye başladılar ama erkekte çekingenlik oluyo o yüzden daha ilerlemeden ayırın şimdi yine eşler
Oha yaa o ne öyle :/ yumurta yok ama yuvada tek yavru var iyiki barışmışlar

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Piyasada 15-20 liraya basit kafesler var acil alip ayirin erkegin ciftlesme istegi var sanirim disi de yavru bakmaya calisiyor erkegi acil ayirin disiler cok tehlikeli olabilir

al_ee

Yeni Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
ÇETİN
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Piyasada 15-20 liraya basit kafesler var acil alip ayirin erkegin ciftlesme istegi var sanirim disi de yavru bakmaya calisiyor erkegi acil ayirin disiler cok tehlikeli olabilir
Aynen erkek çiftleşmeye çalışıyordu ayıracam erkeği fakat aynı odada mı dursunlar yoksa farklı odada mı?  Eskisi gibi olabilirler mi?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Aynisi gibi olur bir kac gun ayirin farkli oda da olur sonra gorecegi bir yere koyun sorun olmaz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi