A abdglc Yeni Üyemiz Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 1 Adı Abdullah Soyadı Güleç 27 Mar 2022 #1 Merhaba iyi günler dişi muhabbet kuşu aldım erkek kuşuma ancak yaşını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler .
Merhaba iyi günler dişi muhabbet kuşu aldım erkek kuşuma ancak yaşını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler .
Femirleroğlu https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/ Yönetici Katılım 7 Kas 2019 Mesajlar 1,230 Konum Bursa Web sitesi www.instagram.com Adı Faruk Soyadı Emirleroğlu 29 Mar 2022 #2 abdglc' Alıntı: Merhaba iyi günler dişi muhabbet kuşu aldım erkek kuşuma ancak yaşını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Opal bir dişi. Kafa hatlarına bakılacak olursa. 1 yaşını geçmemiş gibi duruyor. Opal olmasaydı henüz yavru diyebilirdim. Opal desende kafadaki çizgiler yanıltıcı olabilir. Bu dişi babadan bağımsız tüm erkek yavrularına opal taşıyıcılığı verecek.
abdglc' Alıntı: Merhaba iyi günler dişi muhabbet kuşu aldım erkek kuşuma ancak yaşını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Opal bir dişi. Kafa hatlarına bakılacak olursa. 1 yaşını geçmemiş gibi duruyor. Opal olmasaydı henüz yavru diyebilirdim. Opal desende kafadaki çizgiler yanıltıcı olabilir. Bu dişi babadan bağımsız tüm erkek yavrularına opal taşıyıcılığı verecek.