Dişi Muhabbet kuşum yuvaya girip girip çıkıyor?

TugayKav

Yeni Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Kav
Yuvayı takalı 1 hafta oldu ikiside yuvayla ilgilenmiyorlardı şimdi ise dişi girip girip çıkıyor erkeği çağırıyor gibi ötüyor erkek izliyor kafasıyla bakıyor içeri girmiyor, kuşlarım erkek olan 9 aylık, dişi olan 7-8 aylık ne yapmalıyım ve yuvaya talaş koymalımıyım? Yumurtlayacağına mı işaret bunlar? Aydınlatırsanız sevinirim fazla bilgim yok ve kuşlarım salonda vitrinin üstündeler televizyon acık oluyor ve ailecek salonda oturuyoruz genelde. Kuşların yerini degistirirsem yabancılarlar ne yapmalıyım? Şimdiden cevap yazabilenlere tesekkurler

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
KAFESİN YERİNİ DEĞİŞTİRMEYİN. KUŞLARI RAHATSIZ ETMEYİN KENDİ HALLERİNE BIRAKIN. DİŞİ KUŞUNUZ YUVA HAZIRLIĞINDA. YUVAYLA İLGİLENMEYE BAŞLADIĞINDA 15 GÜN İLE 2 AY ARASI BİR SÜREDE YUMURTLAYACAKTIR.. KUŞUNUZ DAHA ÖNCE YUMURTLAMAMIŞSA BU SÜRE BİRAZ DAHA UZAYABİLİR

TugayKav

Yeni Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Kav
Birşeye şaşıyorum erkek kuşumuz 9 aylık 4 aydır bizde, dişi kuşumuz 8 aylık eve getireli 1 ay oldu neredeyse. 1 ayda birbirlerine çok alıştılar öpüşüyorlar baya birbirlerini kaşıyorlar fakat ben kafese yaklaşınca erkek dişiyi dövüyor yem ve sularını bile zor koyuyorum dövmesin diyee. Normalde ben yaklaşmayınca çok iyi anlaşıyorlar?