Q qkt35 Yeni Üyemiz Katılım 24 Eki 2011 Mesajlar 9 Konum Malatya Adı Göktuğ Soyadı Durak 20 Kas 2011 #1 Yaş Bilmiyorum ama gri iris var gözünde ceresi kirli beyaz Sorun dişi kuşum yuvaya girmeyi bırakın daha delikten bikere bile içeri bakmadı bu sorunu nasıl çözebilirim daha doğrusu bu bi sorunmudur ?
Yaş Bilmiyorum ama gri iris var gözünde ceresi kirli beyaz Sorun dişi kuşum yuvaya girmeyi bırakın daha delikten bikere bile içeri bakmadı bu sorunu nasıl çözebilirim daha doğrusu bu bi sorunmudur ?
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 20 Kas 2011 #2 qkt35' Alıntı: Yaş Bilmiyorum ama gri iris var gözünde ceresi kirli beyaz Sorun dişi kuşum yuvaya girmeyi bırakın daha delikten bikere bile içeri bakmadı bu sorunu nasıl çözebilirim daha doğrusu bu bi sorunmudur ? Genişletmek için tıkla ... Yakından ve degişik yönlerden 4-5 kare foto şart...
qkt35' Alıntı: Yaş Bilmiyorum ama gri iris var gözünde ceresi kirli beyaz Sorun dişi kuşum yuvaya girmeyi bırakın daha delikten bikere bile içeri bakmadı bu sorunu nasıl çözebilirim daha doğrusu bu bi sorunmudur ? Genişletmek için tıkla ... Yakından ve degişik yönlerden 4-5 kare foto şart...
R Rovdy Uzman Üyemiz Katılım 12 Eki 2011 Mesajlar 770 Adı SADA Soyadı BDSDASDS 20 Kas 2011 #3 Resim Lazım Yahya Abinin Dediği Gibi