Dışkıda sindirilmemiş yem

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
Öncelikle selamın aleyküm yardımcı olacak hocalarıma şimdiden teşekkürler... 2 jumbo sişimde iştahsızlık haifif  kabarma keyifsizlik ve dışkıda sindirilmemiş yem parçaları var 5gün triflucan şurup günşük agızdan bir damla beş gün kullandım bi düzelme olmadı  yardımcı olabilecek  varmı

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Sırasıyla koksidiyoz  ve  mycoplazma kürlerini uygulayın. Kafeste yem ve suluk haricinde başka birşey kalmasın. Yanında verilen vitamin, kalsiyum, mineraller ilacın etkisini yok edecektir. Buna dikkat edin lütfen.

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim sezon başında supremazetin kürü uyguladım.. bu gün flaggy kullanmaya başaladım 12 saat arayla agıza bir damla şeklinde bu tedavi sonrası tekrar sulpemazetin kürü uygulayayım ama forumda hangi konuya baksam aindirilmemiş yem konusunda ishal yada cıvık dışkılama mutlaka var işin garibi bende ne ishal ne cıvık dışkılama var şaşırdım açıkçası  dselahattin güçlü hocamın dışkılarla ilgili  paylaştıgı bir yazıda giardia dan bahsedıyordu onun için flagyl başladım

emreciq

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Emre
Soyadı
Aygüler
Mehmet KÜÇÜCÜK' Alıntı:
Öncelikle selamın aleyküm yardımcı olacak hocalarıma şimdiden teşekkürler... 2 jumbo sişimde iştahsızlık haifif  kabarma keyifsizlik ve dışkıda sindirilmemiş yem parçaları var 5gün triflucan şurup günşük agızdan bir damla beş gün kullandım bi düzelme olmadı  yardımcı olabilecek  varmı
Neyin tanısına varıpta kullandınız triflucan şurubu

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
7 gün tetramezin uygulayın, veya dac marka fmt alround mix ile adonemix extrayi 1 suluga nohut tanesi kadar koyup icirin arkasına 5 günde Powermax ack vitamini ve powermax probiyotik uygulayınız, geçmiş olsun.