Dışkının bembeyaz olması hastalık belirtisi mi ?

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Merhaba. Kuşum yaklaşık bir aylık. Bize geldiğinde 2 haftalıktı. Ve dışkısı kocaman bembeyazdı. Sonrasında ben ona yem vermedim. Dilimden besledim bir sure cunku kabuklu yemleri kıramıyordu. Bu donemde dışkısı düzeldi. Daha sonrasında kabuksuz yem aldım. Cok fazla yiyor. Dışkısı yeniden resimdeki gibi bembeyaz oldu. Acaba neden? Hastamı? Yardım edermisiniz? crying

Ekli dosyalar

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Şevval hanım öncelikle dışkı normal değil ama her zaman hastalık belirtisi değil beyaz diski pankreas sorunu demek ama kusunuz yavru olduğu için çok ihtimal vermedim ben siz biraz dal darı yedirin ona normal kabuklu yeme bir an önce alışmasını saglayin

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Şevval hanım öncelikle dışkı normal değil ama her zaman hastalık belirtisi değil beyaz diski pankreas sorunu demek ama kusunuz yavru olduğu için çok ihtimal vermedim ben siz biraz dal darı yedirin ona normal kabuklu yeme bir an önce alışmasını saglayin
Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim :) haklisiniz bende kucuk oldugundan dolayi olabilecegini dusunuyorum. Dal dariyi denicem insaAllah. Kabuklu yemi koydum bugun cok zor kiriyor ama bi kac tane kirdi zamanla alisir diye dusunuyorum.

Halil Uysal

Yeni Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
uysal
Şevval Hanım merhaba, konuyu hortlatmış olacağım da kuşunuzun bu durumu düzelmiş miydi? Benim kuşumda da bir süredir böyle bir durum var. Sizinkinin sonucunu merak ettim.

Halil Uysal

Yeni Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
uysal
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Onur Bey merhaba, benim dişi kuşum yaklaşık 7 aylık. Görünürde hiçbir sorunu yok. Sağlığı sıhhati gayet iyi görünüyor. Şu sıralar yuvaya girip çıkıyor epey vakit geçiriyor orda. Ancak yaklaşık bir haftadır dışkısı bembeyaz. Kıvamı normal. rengi bir acaip. fotoğraftaki sağdaki dışkılar ona ait. Bir sorun var mıdır? Ne diyebilirsiniz.

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Halil UYSAL' Alıntı:
Şevval Hanım merhaba, konuyu hortlatmış olacağım da kuşunuzun bu durumu düzelmiş miydi? Benim kuşumda da bir süredir böyle bir durum var. Sizinkinin sonucunu merak ettim.
Merhaba. Uzun zaman onceydi nasi duzeldi Ne surede duzeldi hatırlamıyorum ama ek birsey yapmadim. Sapasaglam bir erkek kusum var suan hic bir sey olmadi. ?