Dışkının yeşil leke bırakması

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Herkese merhabalar, dışkıda etrafına fotoğraftaki lekeleri bıraktığını gördüm bakteriyel bir hastalıktan şüpheleniyorum. Görüş alabilir miyim?

2 Kuşta var, kabarma yok, yem kırmama vs. vs. gibi hiç bir belirti yok, ishal yok. Sadece eylülden beri geçmeyen bir hapşırık var acaba onunla ilişkili olabilir mi diye düşünüyorum.

CapTainATLAS

Üyemiz
Web sitesi
www.atlasbilgisayar.net
Adı
SERKAN ATLAS
Soyadı
İNCE
Parlak yeşil iyiye işaret değildir. Genelde virüsden dolayı bu hale gelir.
Ama sarımsı olanlar e.coli  toksini fazlalığı gibi duruyor. Çok aşırı olmamakla beraber. Ama o kağıt varkende yanıltıcı olabilir.  Şuda var e.coli bile olsa bağışıklığı güçlü ise yenebiliyor kendisi. Halsizlik kabarma  yoksa kursak dolu ise hareket eksikliği yoksa sorun yoktur. Yeşil dışkınızda yeşillik veriyorsanız o hale gelir.

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Görüşünüz için teşekkür ederim hocam. Yok hayır yeşillik vermiyorum. Dediğim gibi kabarma hareketsizlik vs. yok o yüzden beklemedeyim. Sürekli takip ediyorum. Kafesleri ayırdım. İlginç bir şekilde kafesleri ayırdıktan sonra hapşırıklarda da azalma gözlemledim zaten. Antibiyotik konusunda tereddütümü güçlendirdi böyle olması. Fakat hazırda bekletiyorum. İnşallah kendi atlatacak.

CapTainATLAS

Üyemiz
Web sitesi
www.atlasbilgisayar.net
Adı
SERKAN ATLAS
Soyadı
İNCE
Hakan YAMAN' Alıntı:
Görüşünüz için teşekkür ederim hocam. Yok hayır yeşillik vermiyorum. Dediğim gibi kabarma hareketsizlik vs. yok o yüzden beklemedeyim. Sürekli takip ediyorum. Kafesleri ayırdım. İlginç bir şekilde kafesleri ayırdıktan sonra hapşırıklarda da azalma gözlemledim zaten. Antibiyotik konusunda tereddütümü güçlendirdi böyle olması. Fakat hazırda bekletiyorum. İnşallah kendi atlatacak.
kusunuza suluga 5 damla olmak uzere gumuş suyu icirin.