esra esen Yeni Üyemiz Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 12 Adı esra Soyadı esen 11 Eyl 2016 #1 Mubişimin bu sabahki dışkısı değişik geldi. Dün vitamin vermeye başladım, ondan olabilir mi, veya ishal mi oldu acaba?
Mubişimin bu sabahki dışkısı değişik geldi. Dün vitamin vermeye başladım, ondan olabilir mi, veya ishal mi oldu acaba?
M Mehmet guducu Üyemiz Katılım 25 May 2016 Mesajlar 66 Konum Antalya/merkez Adı Mehmet Soyadı Güdücü 11 Eyl 2016 #2 Dışkısından anlamam ama içinizde şüphe olmasın istedim bence ishal değil ishal olsa su gibi olurdu hayırlı bayramlar dilerim LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dışkısından anlamam ama içinizde şüphe olmasın istedim bence ishal değil ishal olsa su gibi olurdu hayırlı bayramlar dilerim LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ciancarlo Uzman Üyemiz Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 3,074 Konum İSTANBUL / Pendik Web sitesi renkmuhabbetkusu.blogspot.com Adı Cihan Soyadı AYTAN 12 Eyl 2016 #3 Durum pek açıcı değil son verdiğiniz ilaçtan kaynaklı bence bu ara mama vermeyin veriyorsanız ve yemini sadece kanarya yemi ile değiştirin yeşillik vermeyin
Durum pek açıcı değil son verdiğiniz ilaçtan kaynaklı bence bu ara mama vermeyin veriyorsanız ve yemini sadece kanarya yemi ile değiştirin yeşillik vermeyin