DOĞRUMU YAPIYORUM ?

empati

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
kılıçarslan
Herkese merhabalar şu an 2 çift eş kuşum var ve tüydeler hiç bu kadar tüy döktüklerini görmedim . şimdi sorum şu olacak erkekleri kendi kafeslerinde bıraktım ve dişileri 1 metre uzakta bir başka kafese koydum 1 ay süre bu ayrılık için yetermi hem tüyden çıkmaları için hemde kızışmaları için ayrıca tüyde iken mama verme sıklığı kaç gün olmalı yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlarınızı ayırmaya gerek yok bence kuşlarınıza vitamin ve mama desteği yaparak kısa sürede tüyden çıkmalarını sağlayabilirsiniz zaten tüyden çıktıktan sonra kendileri yeniden kızışacaklardır

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş kuşları eşten ayırmanız strese sokacaktır eş plduğundan yuvalığı çıkararak salma tipi rahat bır kafestebol uçsunlar  vıtamın vae mama takvıyesı yaparak normal ısıda ve bakımlarını aksatmadan bakınız slm

empati

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
kılıçarslan
Kemal abi eyvallah dediğin doğrudur .4 ay oldu dediklerini yaptım ve sonuçta tek bir yavruyu bırak yuva ilgisi bile görmeyince siteden edindiğim bilgilerden yola çıkarak ayırayım dedim . zaten mama ve vitamin takviyesi yapıyorum bulundukları yer sıcak ve onlara ait yani evde çoçuk tan dolayı korku yaşamıyorlar .neşeleri yerinde günler kısaldığı için akşam ışığı bir müddet açıyorum . ama birde ayırayım dedim kafeslerim 40*35*60 olan çifhalerde tek çif olarak bakıyorum ..sizce yinede birleştireyimmi  selamlar

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş kuşları eşten ayırmanız strese sokacaktır eş plduğundan yuvalığı çıkararak salma tipi rahat bır kafestebol uçsunlar  vıtamın vae mama takvıyesı yaparak normal ısıda ve bakımlarını aksatmadan bakınız slm
+1