dolu mu boş mu?

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK

yumurta boş mu dolu mu ışığımız yetersiz kaldı ama bilgisi olan var mı ?

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
kerkese ilgilendikleri için teşekkürler... yumurtaları numaralandırmadım yalnız en büyüğü 15 en küçüğü ise 5 günlük bu yumurtayı aralrından rastgele seçtim...

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
4-5 günlük yumurtalarda kılcal damar gibi oluşumları görmeniz gerekir. Bu durumda en yeni yumurta 5 günlükse yani bu yumurtaysa boş!

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
cevabınız için teşekkürler az önce hepsine tek tek baktım hepsi aynı yumurtaların... Peki şimdi bişey sormak istiyorum benim kuşlarımın ilk kuluçkalarınında hepsi boş çıkmıştı görünüşe göre buda öyle eşlerden birinin kısır olma ihtimali varmı? Birde biz kuşları net çiftleşirken görmedik sadece denemelerine şahit olduk gördüklerimizde ya erkek tam çıkamadı yada yere düştüler biz yere düştüklerinde kavga ettiklerini sandık sonra yumurta gelince herhalde çiftleşmişlerdir dedik....

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
İLK KULUÇKAYSA BOŞ ÇIKMASI NORMALDİR ACEMİLİK DÖNEMİDİR İNŞALLAH BİR DAHAKİ KULUÇKADA DOLDURURLAR YUMURTALARI ALTLARINDAN ALABİLİRSİNİZ

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
yalnız bişe daha söyliyeyim ilk yumurta 26 kasımda çıktı yani ilk yumurtanın normalde cuma günü çıkması gerekiyor ve yumurtalara boş diyosunuz sizce dişinin altından yumurtaları şimdiden almalımıyım ?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
İLK KULUÇKAYSA BOŞ ÇIKMASI NORMALDİR ACEMİLİK DÖNEMİDİR İNŞALLAH BİR DAHAKİ KULUÇKADA DOLDURURLAR YUMURTALARI ALTLARINDAN ALABİLİRSİNİZ
AYNISI BENDEDE oldu yumurtaları alır almaz yarımsaat içinde çiftleştiler. şimdi altlarında 4 yumurta var  bunlardan 3 ü dolu

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
cvp için teşkkrlr bu ikinci  kuluçkaydı ilk kuluçkayla 3 ay ara verdirdik şimdi yumurtaları hemen altından alsak ve tekrar kuluçkaya yatsa dişi çok yorgun düşmez mi ?

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Düşmez kardeşim sen boş yumurtaları al ki yine çiftleşsinler yoksa boşu boşuna boş yumurtaların üzerinde yatmış olur dişi.

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
eyvallah teşekkür ederm cvp için yumurtaları altından aldık dişi hala yuvada umarım tekrar yumurtlayıp yavru alırız ...