Dolu Yumurtaya Yatmıyor

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Merhabalar. Folluk da 4 tane yumurta var ve dişinin poposun da da yumurta hala var 2 yumurta dolu 1 ri Yen'i oluşuyor 4. Yumurta da Yen'i yumurta simdi dişi kuş folluk dan çıktı ve 2 3 saattir yuvaliga girmiyor ve yunurtaya Yatmıyor. Acaba neden böyle yapıyor olabilir ? Yardımlarınız icin şimdiden teşekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sercio69

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
ALTIN
Konu açılalı çok olmuş ama yine de sormak istedim. Sorun devam ediyor mu?

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
abicim bendede oyle olmustu hem 4-5 kuluckada.Birinci defa oyle olunca yuvayi acdim bi baktim 4 tane dolu yumurtayi kirmislar.Diger kuluckalardada yavru olgunlasmamis yumurtalar bozuluyodu ya da yavrulr cikamiyodu.Sen de dikkat et bak yumurtalari yememislerse yumurtalardaki yavrular ole bilir.Ben 1.5 yildir yavru alamadim 5 dolu 4 bos 4 tane de yavrulu yumurtayi cope atmak zorunda kaldim ya da kuslar yedi.Insallah sen yavru alirsin

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Serkan ALTIN.' Alıntı:
Konu açılalı çok olmuş ama yine de sormak istedim. Sorun devam ediyor mu?
Serkan bey sorun hala ayni. Sanırım yavrular oldu. 

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Sefder UMUDOV' Alıntı:
abicim bendede oyle olmustu hem 4-5 kuluckada.Birinci defa oyle olunca yuvayi acdim bi baktim 4 tane dolu yumurtayi kirmislar.Diger kuluckalardada yavru olgunlasmamis yumurtalar bozuluyodu ya da yavrulr cikamiyodu.Sen de dikkat et bak yumurtalari yememislerse yumurtalardaki yavrular ole bilir.Ben 1.5 yildir yavru alamadim 5 dolu 4 bos 4 tane de yavrulu yumurtayi cope atmak zorunda kaldim ya da kuslar yedi.Insallah sen yavru alirsin
Hiç Yatmıyor valla dolu yumurtalar bozulacak sanırım.

Sefder

Üyemiz
Adı
Sefder
Soyadı
Umudov
Kubi KUBİLAY' Alıntı:
Hiç Yatmıyor valla dolu yumurtalar bozulacak sanırım.

yumurtalarin uzerinde 2.5 bucuk saatdir yatmiyosa yavru bekleme.Ama yine de yumurtalari alma her sey olablir.Istersen bi yuvaya bak belki de yumurtalari kirmistir.Bende oyle bir kus vardi kiskanip yumurtalari kiryiyodu.