DÜĞÜN NE ZAMAN

empati

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
kılıçarslan
herkese merhabalar daha önce tecrübe edinmediğimden siz usta abilerimize kardeşlerimize soruyorum acaba 1 hafta önce eşe attığım ve geldiğinden 1 gün sonra yumurlayan dişi çife attığım erkekle ne zaman anlaşır bunun bir süreci süresi yada olmazsa olmazı varmı teşekkürler...

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Recep KILIÇASLAN' Alıntı:
herkese merhabalar daha önce tecrübe edinmediğimden siz usta abilerimize kardeşlerimize soruyorum acaba 1 hafta önce eşe attığım ve geldiğinden 1 gün sonra yumurlayan dişi çife attığım erkekle ne zaman anlaşır bunun bir süreci süresi yada olmazsa olmazı varmı teşekkürler...
hiç kimse süre veremez belki aynı gün belki hiçbir zaman ama 1 hafta gözlemleyin birbirine yem kusma birbirini kaşıma v.s olursa anlaşmışlar demektir

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Hamdi KALİ' Alıntı:
hiç kimse süre veremez belki aynı gün belki hiçbir zaman ama 1 hafta gözlemleyin birbirine yem kusma birbirini kaşıma v.s olursa anlaşmışlar demektir
+1

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
biraz gözlemleyin zaten kendileri belli ederler yakında didişme kavga yoksa anlaşmışlardır hayırlı olsun şimdiden

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
belirttiğiniz gibi daha yeni eşe atmışsınız. Yeni ortamlarına tamamen uyum sağladıktan sonra herşey belli olur.

empati

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
kılıçarslan
Bende acaba 1 hafta da anlaşma olmazsa bu böyle devam edermi onu merak ettim . gözlemlerime göre çok ciddi kavga yok ama kusma kaşıma hiç yok şimdilik durum bu acaba kaç gün sonra dişiyi veya erkeği değiştirmem gerekir onu merak ettim. cevap verenlere teşekkür ederim

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ne zamanki kaşıma ve özellikle yem kusma görürseniz anlaşıyorlar demektir..

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Recep KILIÇASLAN' Alıntı:
Bende acaba 1 hafta da anlaşma olmazsa bu böyle devam edermi onu merak ettim . gözlemlerime göre çok ciddi kavga yok ama kusma kaşıma hiç yok şimdilik durum bu acaba kaç gün sonra dişiyi veya erkeği değiştirmem gerekir onu merak ettim. cevap verenlere teşekkür ederim
1 ay sabredin bence ev ortamında anlaşma biraz geç olabilir