edit...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
thunderbolt' Alıntı:
:) :) :) :) :) :)
Ben tüm varımı yoğumu Pascala koyarım :D
Burası muhabbet kuşu sitesi, siz sanırım yanlış yere girdiniz...Bize ne elin pascalı-Nihatı kardeş...Onlar için harcanacak vaktimiz yok...

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Yahya SAYIN' Alıntı:
Burası muhabbet kuşu sitesi, siz sanırım yanlış yere girdiniz...Bize ne elin pascalı-Nihatı kardeş...Onlar için harcanacak vaktimiz yok...
Abi özür dilerim ama saygısızlık yapmak istemem öyle makara olsun diye yazmıştım. Fakat uslubun hiçte yakışık olmadı. Daha güzel bir dilde söyleyebilirdin......

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Yahya SAYIN' Alıntı:
  yahya beye katılıyorum

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
evine bi et almayı masraf sayanlar futbola gelince , lisanlı ürünler , maç biletleri, maç seyretmek için decoderler paralı kanallar ve dünyadaki paha biçilemeyen zamanı boşa harcayarak , kalp kırarak zarar üstüne zarar yaparken o adamlar kazandıkları haksız kazanç ile bu milletin parasını çatır çatır yemesi beni futboldan her zaman soğutmuştur
düşün ülke ne halde onlar ne halde bil bakalım onları o seviyeye kim getirdi
nice profesörlerimize değer verilmediği için kaybeden ülkem , kazanılan maçların sevincinde , her zaman 100-0 malupsunuz dakkika 89 kazanmak için sadece kanal değiştir yeter .