electiric blue jack damsey besleyen var mı

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
selam arkadaşlar 4 adet ebjd aldım fakat frontozalarım ve diğer malavilerim bunları parçaladı bende bi papağanları bırakıp diğerlerini çıkarıp 10 tane daha aldım papağanlarlauyumlular ama bi kaç tür daha ekliyim diyorum melek gibi show boyundan çok barışcıllar cüce ciclidler gibi besleyen varsa yada bilgisi olan varsa yazabilirmi saygılar...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
selam arkadaşlar 4 adet ebjd aldım fakat frontozalarım ve diğer malavilerim bunları parçaladı bende bi papağanları bırakıp diğerlerini çıkarıp 10 tane daha aldım papağanlarlauyumlular ama bi kaç tür daha ekliyim diyorum melek gibi show boyundan çok barışcıllar cüce ciclidler gibi besleyen varsa yada bilgisi olan varsa yazabilirmi saygılar...
etçil gurupla tropikal bitkisel beslenen gurupları karıştırma ... tür olarak malawi tanganika veya afrika ciklet bile olsa aynı gurupları bir arada besleyin. yoksa çok ölüm  olur eşleşme zamanları çok agresif olduklarından bir birlerini parçalarlar.  sakin gurup istiyorsanız melek ramirezi kribensis gibi türleri bir arada beleyebilirsiniz.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
ebjd hem etcil hem otcul ve 25cm kadar olabiliyor ama çok barışcıl melek ve ramirezi koyayım diyorum benim papağanlarda çok uyumlu kimseye vurmuyolar kimseyede karışmıyolar zaten ağız yapılarıda vurmaya müsayit değil yani tüm balıklar amerikan ciclid olacak uyumlu olmazmı sizce birtek beslenmelerine katkısağlasın diye anaç canlı doğuran atıcaktım bikaçtanede vaz geçtim

gencnur

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Genc
malawi ve Tanganyika Cichlidlerini epey bir besledim bana kalırsa electiric blue jack damsey tek tür olarak beslemenizi tavsiye ederim kaç cm ler bilmiyorum ama büyüdükce hem diğer türlerle hemde kendi türleriyle sorun yaşarler birde kaç litrelik akvaryumda bakıyorsunuz??
EBJD için tankınızın enaz 150-200 litre olması gerekiyor saygılar

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
tankım 500lt şuanda 10ebjd var 2 papağan var bu balıkları normal jack damseyle karıştırmıyosunuz dimi çünkü inanılmaz barışcıllar tetra türleriyle yaşıyolar ben alıcağım türlerin onlara zarar vermesinden korkuyorum çünkü 20cmlik ebjd mi sarıprenseslerim ve kedi balığım parçaladı ve balıklar karşılık vermiyor şimdikiler 7cm ve sürü halinde yüzüyorlar internette çok araştırdım bitkilide yaşayan barışcıl bi tür ebjd ülkemizde yeni yeni üretiliyor şimdi ben bunların yanına büyük melek ve ramrezi koymayı düşünüyorum onlar bunlara zarar verirmi youtubeda ebjd ile neon tetralar birlikteydi ve  ebjd hiç birini avlamıyor nedeni otobur yönü ağır basıyormuş ebjd kigdom yazıp bakın videoya

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Akvaryumun litre olarak büyük... aksesuar olarak kaya veya bitki olarak biraz daha doğal bir ortam oluşturursan hiç bir sıkıntı yaşamassın.