elma sirkesi,limon soda vb...

mesut KORKMAZ

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
korkmaz
sevgili ustalarım. muhabbet kuşuna soda,elma sirkesi limon suyu,sarmısak suyu verilir mi? verilirse nasıl ne kadar aralıkta verilir? bir abimizden 15 günde bir suyuna sarımsak suyu verebilirsin dedi. az önce internette denk geldi bir veteriner elma sirkesi vb vermeyin diyor. ne yapmalıyız bilgilerinizi öğrenmek istiyorum...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Elma sirkesi ve limon suyu bazı durumlarda verilir ama soda ve sarımsakı hiç duymadım. Elma sirkesini benim kullandığım durum sindirim sistemi problemi olan kuştaydı. Çok iyi sonuç aldım

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Ethem YAMAN' Alıntı:
Elma sirkesi ve limon suyu bazı durumlarda verilir ama soda ve sarımsakı hiç duymadım. Elma sirkesini benim kullandığım durum sindirim sistemi problemi olan kuştaydı. Çok iyi sonuç aldım
  +1

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
HAFTADA 2 KEZ SULARINA ELMA SİRKESİ DAMLATIN İÇ PARAZİT İÇİN ÖNEMLİDİR 1 LİTRE PET ŞİŞESİNE SODAYI BOŞALTIN BİR BARDAK İÇME SUYU GÜZELCE ÇALKALAYIN VE KUŞUNUZU VERİN FAYDASI ÇOKTUR İÇİNDEKİ MİNERALLERDEN DOLAYI...... thumbsupbo

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
10 günde bir elma sirkesi verebilirsin
sodayıda gazını aldıktan sonra yine 10-15 günde bir kuşlara sula karıştırıp verebilirsin....
limon suyu yağlanmış kuşlar içindir...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
saydıklarının hepsinin çok faydası var yanlız sodayı gazını aldıktan sonra vermelisin genelde bunu kanaryacılar kullanır ve çok iyi sıonuç alırlar elma sirkesinide normal bir duluğa en fazla 3 damla koymalısın,

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
SODAYIDA ELMA SİRKESİNİDE HER HAFTA KUŞLARA VERİYORUM BİR ZARARINI GÖRMEDİM

poligon

Yeni Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
sorgucu
1litre suya 2 diş sarımsak koyuyorum 2gun beklıyorum haftada 2 3 gun 1 ay verıyorum içine isterseniz  1 limon koyulabılır  elma sirkesi kekık bazı caylar sonra kaynatılır soguyunca verılır