Erkek Çek Kuşum kafesinden Kaçtı. Mutlu Son

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
Arkadaşlar kafesin altı 2 parmak yüksekliğinde pislik çer çöp ile kaplı idi temizlemek istedim balkonda asılı duruyordu alt tablayı sökeyim derken" bu kuştan ummazdım küçücük aralıktan uçup gitti. "havada bir tur attıktan sonra göremeyeceğim bir noktaya doğru gitti 3 saate yakın güneşin alnında ve telefonda kuş sesleriyle yanımızdaki ormanlık bir alana gidebilmiş olacağını düşündüm. girişte bulunan ağacın altında bekliyorum sesleri duydu ve benim altında olduğum agacın üstüne kondu bir kaç ağaç daha macera sürerken en sonunda çok yakıma geldi yakalamak isterken kuyruğu koptu ve kaçtı başka ağaca kondu ve sert bir şekilde ele geçirmiş oldum.  kuşu bulmamın en önenli özelliği ise onu tanıyor olmamdan geçiyor. Kuş tan değilim beslediğiniz canın mebali boynunuzda o bu geceyi çıkaramazdı.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
abi çok sağol evin içinde iki uçtumu nefes nefese kalan kuş yaklışık 150 mt öteye kadar uçtu dalın üstünde duramıyor sürekli dengeyi sağlamaya çalışıyor. arada çok güzel bir kuyruk gitti ama ne yapalım bu da bana ve ona ders oldu :)

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
geçmiş olsun dediğin gibi eğer bulamasaydın bu geceyi çıkaramayabilirdi

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok geçmiş olsun. Çocukken benimde muhabbet kuşu çiftimin erkek olanı aynı sizin başınıza gelen şekilde kaçmıştı iki gün sonra kendi geri gelmişti :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Yakalamanız iyi olmuş yoksa dışarıdaki hayvanlara yem olurdu . Geçmiş olsun