Erkek Dişinin Üzerine Bir Türlü Tam Çıkmıyor?

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
1 haftadır erkek çok bağrıyor özellikle sabahları resmen kulak patlatıyo.. dişide çok bağırıyo ve ara ara kızgınlıklarının verdiği enerjiyle çok hareketlenıyorlar.Dişi bazen kızıyo ona bazen eğiliyo erkek ayak atıyo ve yandan çiftleşiyor sanki bir türlü üzerine çıkmayı beceremıyo yada akıl mı edemıyo :) ama hep boyle erkeğin bu işi bilmemesi gibi birşey mümkün mü? ıkısıde sağlıklı ve yaşları uygun ayrıca kızgın kuşlar...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Gün gelir aslan kesilir, endişe etmeyiniz..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
benim  çiftimde aynı dediğiniz gibiydi şimdi dişinin üzerinden alamıyorum  :)

Damned1131

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
çelik
erkek kuşun tırnaklarını kontrol et derim. eğer tırnaklarından bir kaç tanesi yok ise kuş üzerinde duramıyor ve düşüyor yada çıkamıyor. başıma gelmişti  :)

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Tünekleriniz ne durumda fazla kalın, ince, plastik, tam oturmamış vs

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
siz fazla bu noktada sıkıntı  vermeyin 1. de olmaz 2. de 2. de olmaz 3. de illaki  bu işi yapacak size düşen onları kendi hallerine bırakmak ve tüneklerde önemli    standart tünekler ise no problem  sabredin.. göreckesiniz  çiftlerinizi

seymen_84

Üyemiz
Adı
Volkan
Soyadı
VAROL
tüneği normal kalınlıkta bir oklavadan yaptım zımparaladım tabi....sağlam...yuvalığa doğru uzanan tek tünek kullanıyorum.erkek kuş hergün üzerine ayak atıyor artık çok sık görüyorum...dişi bazen eğiliyor bazen istemıyor ama erkek bu işi beceremıyecek gıbı

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Sezgin ANIL' Alıntı:
benim  çiftimde aynı dediğiniz gibiydi şimdi dişinin üzerinden alamıyorum  :)
Ne kadar süre beklediniz bir sene kadar yeterlimi benim bir sene olduda ama evcil ikiside bana çok alışkınlar çoğu zaman ben görüyorum çifleşmeyi beceremesken ???