Erkek kuş yumurtaya yatarmı?

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Bugün eve getirdiğim yumurtalı jumbo çiftten erkek olanı yuvada bekliyor,arada dışarı çıkıyor... (hiç rahatsız etmedim) dişi olan ise dışarda duruyor... Erkek kuş yumurtaya yatarmı, kuşlar yumurtadan çıksa bile bakarmı tecrübesi olan mutlaka vardır yardım ederseniz çok sevinirim...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
yatar Hatta bende bir takım var yavrular yumurtadan çıkınca dişi kuş yavruları öldürdügünden direk dişiyi ayırıyorum erkek tek başıan büyütüyor yavruları  :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ayhan ŞEN' Alıntı:
yatar Hatta bende bir takım var yavrular yumurtadan çıkınca dişi kuş yavruları öldürdügünden direk dişiyi ayırıyorum erkek tek başıan büyütüyor yavruları  :)
yatar..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Sıkıntı yok ama ara ara kontrol et yavrular cıkınca öldurmeye tesebbus etmesın erkek yada dısı ona gore durumdan haberdar et  yardımcı olalım ve bu cıftten daha once yavru aldın mı yada alınmıs mı bırer tanede resım koy kardesım bakalım guzellere...masallah dıyek

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Daha önce yavru alınmış ama şimdi erkekte dışarda duruyor... Altlarında 4 yumurta var yatmayacaklarını düşünüyordum,sanırım yatmayacaklar da...kuşlar kızgın tekrar çiftleşip kuluçkaya yatarlar diye umuyorum başka  bir konu açıp fotoğraf eklerim (rahatsız etmemek için foto  çekmedim henüz)...