M mutlu arslandogan Üyemiz Katılım 28 Kas 2012 Mesajlar 69 Konum sivas Adı мυтℓυ Soyadı αяѕℓαη∂σgαη 18 Ara 2012 #1 erkek kuşum kemirmeye basladı her şeye gaga taşı var ama hiç kullandıgını görmedim.:S Kemirmesinin SEbebi Ney
erkek kuşum kemirmeye basladı her şeye gaga taşı var ama hiç kullandıgını görmedim.:S Kemirmesinin SEbebi Ney
T toprak-zemin Uzman Üyemiz Katılım 26 Kas 2012 Mesajlar 329 Konum Diyarbakır Adı Barış Soyadı ÜRGEN 18 Ara 2012 #2 benımde dısı kusum cok yaramaz gazete kemırır . havuc verırsem koparıp atar 2 dk da havuc parcalara ayrılır . delı mı ne anlamadım kı bende merak edıyorum aceba neden boyleler
benımde dısı kusum cok yaramaz gazete kemırır . havuc verırsem koparıp atar 2 dk da havuc parcalara ayrılır . delı mı ne anlamadım kı bende merak edıyorum aceba neden boyleler
M mutlu arslandogan Üyemiz Katılım 28 Kas 2012 Mesajlar 69 Konum sivas Adı мυтℓυ Soyadı αяѕℓαη∂σgαη 18 Ara 2012 #3 Barış URGEN' Alıntı: benımde dısı kusum cok yaramaz gazete kemırır . havuc verırsem koparıp atar 2 dk da havuc parcalara ayrılır . delı mı ne anlamadım kı bende merak edıyorum aceba neden boyleler Genişletmek için tıkla ... HOCAM BENİM KUŞUN YANINA DİŞİ ALDIM ONDAN 1 HAFTA SONRA BAŞLAMAYA BAŞLADI ANLAMADIM GİTTİ.VİTAMİN FELAN MI EKSİK İNŞ ARKADASLAR CEVAP VERİRDE ONA GÖRE TEDBİR ALIRIZ =)
Barış URGEN' Alıntı: benımde dısı kusum cok yaramaz gazete kemırır . havuc verırsem koparıp atar 2 dk da havuc parcalara ayrılır . delı mı ne anlamadım kı bende merak edıyorum aceba neden boyleler Genişletmek için tıkla ... HOCAM BENİM KUŞUN YANINA DİŞİ ALDIM ONDAN 1 HAFTA SONRA BAŞLAMAYA BAŞLADI ANLAMADIM GİTTİ.VİTAMİN FELAN MI EKSİK İNŞ ARKADASLAR CEVAP VERİRDE ONA GÖRE TEDBİR ALIRIZ =)
6 64bit Uzman Üyemiz Katılım 10 Kas 2012 Mesajlar 543 Konum İstanbul Adı Tugay Soyadı Dereli 18 Ara 2012 #4 Valla benimki de başladı bu ara ama tüy dökümünde olduğu için stresten yapıyodur diye düşünüyorum ben .
Valla benimki de başladı bu ara ama tüy dökümünde olduğu için stresten yapıyodur diye düşünüyorum ben .
M mutlu arslandogan Üyemiz Katılım 28 Kas 2012 Mesajlar 69 Konum sivas Adı мυтℓυ Soyadı αяѕℓαη∂σgαη 19 Ara 2012 #5 Güncel +++