erkek muhabbetim için yardım

epopeus

Yeni Üyemiz
Adı
CEMİL EMRE
Soyadı
SÜEL
yaklaşık 7 aylık erkek muhabbetim 2 aydır bende elime alıştı ve herhangibir korku yok hergün evde salıyorum 1 2 saat tüyden çıktı yeni şu aralar baya bi kızıştı elimdeyken elime yem kusuyor ve kabarıyor bariz dişi istiyor bende bi petshopa gittim orda bir gece bıraktım yanına dişi bir kuş salmışlar işte bakacaklar iyi anlaştığı bı alacaktım ama benimki çok haşin çık mış 2 kuşu harcamış birini öldürmüş diğeride perişan durumdaydı.

yanlız kalmasınıda istemiyorum tama elime felan alıştı ama doğası var bu hayvanların eziyet etmek istemiyorum 2 gün içinde manisaya gidecem kuşu aldığım petshoptan aynı yaşlarda bir dişi almayı düşünüyorum ama kuşu götüremiyeceğim. aynı yaşlarda bir dişi alsam ayrı kafeslerde yanyana 1-2 hafta tutup yanyana koysam eş tutarlarmı. nedersiniz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en  ideal  yöntem  yine  salma  yöntemi  dişiler  arasına  salını  kalsın  bir kaç gün secer mutlaka  yada  petshopta ayrı  bir  kafeste  4  gün kadar  duracak  sizden  soğuyacak sizi  unutacak  daha sonra salmada  eşe  atılacak...

epopeus

Yeni Üyemiz
Adı
CEMİL EMRE
Soyadı
SÜEL
tşkler benimki seçiyor dişi olsunyeter dişiler buna yüz vermiyor yada artık böyle kalacak hayırlısı bakalım.

epopeus

Yeni Üyemiz
Adı
CEMİL EMRE
Soyadı
SÜEL
kızgın bir dişi bakalım petshop cuya soracam 7-8 aylık kızgın dişisi varsa alırım onla denerim artık