Erkek Yerli , Dişi İng Çiftlerşmede sorun olurmu ?

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Gayet sağlıklı güzel kuşlar anlaşma olursa bir problem teşkil etmez güzel yavrular elde edersiniz umarım... Şimdiden hayırlı üretimler...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Habil TANTA' Alıntı:
Gayet sağlıklı güzel kuşlar anlaşma olursa bir problem teşkil etmez güzel yavrular elde edersiniz umarım... Şimdiden hayırlı üretimler...
Ayrı kafeslerden çıkartıp erkeğin kafesine koydum 5. gün oldu erkek dişiye kusuyor ama yinede kafes içerinde çatışmalar devam ediyor.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Gayet sağlıklı güzel kuşlar anlaşma olursa bir problem teşkil etmez güzel yavrular elde edersiniz umarım... Şimdiden hayırlı üretimler...+1

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Ayrı kafeslerden çıkartıp erkeğin kafesine koydum 5. gün oldu erkek dişiye kusuyor ama yinede kafes içerinde çatışmalar devam ediyor.
Normal bir durum zamanla alışırlar... Acele etmeye gerek yok biraz sabır...

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Tek sorun dişinin iri ve dominant olması..Erkek dişinin baskınlığına dayanıp daha baskın çıkarsa çok güzel yavrular alırsınız..Yoksa iş bayağı bir zorlaşır..

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Çiftleşmede bir sorun olmaz sadece anlaşmaları zaman alacaktır önemli olan üreme süresi erkekler dişilere göre daha uzun bir üremede etkinlik zamanı var size verdiğim dişi kızışmaya başlamıştı saten mama takviyesini yaparsanız kısa sürede bu anlaşmazlıkta çözülür.

Bu arada dişi ing derken sayın Soner Bey dişiyi size verirken de çek olduğunu vurgulamıştım kuşunuz hakiki çektir. İspatı vardır.

Hayırlı üretimler olması dileği ile.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Yakup ÜNAL' Alıntı:
Çiftleşmede bir sorun olmaz sadece anlaşmaları zaman alacaktır önemli olan üreme süresi erkekler dişilere göre daha uzun bir üremede etkinlik zamanı var size verdiğim dişi kızışmaya başlamıştı saten mama takviyesini yaparsanız kısa sürede bu anlaşmazlıkta çözülür.

Bu arada dişi ing derken sayın Soner Bey dişiyi size verirken de çek olduğunu vurgulamıştım kuşunuz hakiki çektir. İspatı vardır.

Hayırlı üretimler olması dileği ile.
kusura bakma Yakup kardeşim doğru söylüyorsun ben yanlış yazdım dişi kuş çek.
:) mama takviyesini yapıyorum ama yerken dövüşüyorlar.  erkeğin öpmesine fazla tepki vermiyor. ama yinede 1 ay sonra yuvalığı takayım diye düşünüyorum ?