Merhabalar Erkeği 2 hafta oldu değişeli, konu açmıştım. Bugün erkek acayip derecede azdı dişiyle zorla çiftleşmeye çalışıyor dişi kaçıyor kafesi toz duman içinde elimle soktum erkek elimlede çiftleşmeye çalışıyor Ne yapmalıyım Dişi İstemiyor ?
Behsat TİĞİZ' Alıntı:dişi kac aylık.. dişiyi baska kafesiniz varsa baska kafese alın ve 3 gunde bir mama takviyesi karısık yem koyun ve yeme nijerde karıştırın dişiyide biraz hazırladıktan sonra erkegin kafesine yuvalıgı yakın sonra disiyi erkegin kafesine atın hayırlı olsun .. +100
dişiniz eşe gelmiş.. dedigim gibi mama takviyesi yapın bir süre ayırın sonra erkegin kafesine atın..Ali KARS' Alıntı:13-14 aylık olması lazım dişi acayip kızgındı erkeği değiştirdim.Yuvalığa olan ilgisi azaldı.Bende yuvalığı çıkarttım. Resim
![]()
ŞAHİN GÜNGÖR abimiz bizden daha iyi bilir. bu işe senelerini vermiş. . Yuvalığı takın .Ali KARS' Alıntı:Erkek günde 3-4 defa dişiye kusuyor onun dışında pek yaklaştırmıyor dişi erkeği.Berkan ŞENOL bey 1 hafta sonra takın dedi yuvayı ?