Erkekle Baş Edemiyorum

Ali Kars

Yeni Üyemiz
Merhabalar Erkeği 2 hafta oldu değişeli, konu açmıştım. Bugün erkek acayip derecede azdı dişiyle zorla çiftleşmeye çalışıyor dişi kaçıyor kafesi toz duman içinde elimle soktum erkek elimlede çiftleşmeye çalışıyor Ne yapmalıyım Dişi İstemiyor ?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
dişi kac aylık.. dişiyi baska kafesiniz varsa baska kafese alın ve 3 gunde bir mama takviyesi karısık yem koyun ve yeme nijerde karıştırın dişiyide biraz hazırladıktan sonra erkegin kafesine yuvalıgı yakın sonra disiyi erkegin kafesine atın hayırlı olsun .. dişininde fotosunu cekip koyarmısınız..

Ali Kars

Yeni Üyemiz
13-14 aylık olması lazım dişi acayip kızgındı erkeği değiştirdim.Yuvalığa olan ilgisi azaldı.Bende yuvalığı çıkarttım. Resim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yuvalığı şimdi takın bence
dişinin çiftleşme isteğinde etkili olabilir

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
dişi kac aylık.. dişiyi baska kafesiniz varsa baska kafese alın ve 3 gunde bir mama takviyesi karısık yem koyun ve yeme nijerde karıştırın dişiyide biraz hazırladıktan sonra erkegin kafesine yuvalıgı yakın sonra disiyi erkegin kafesine atın hayırlı olsun .. +100

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ali KARS' Alıntı:
13-14 aylık olması lazım dişi acayip kızgındı erkeği değiştirdim.Yuvalığa olan ilgisi azaldı.Bende yuvalığı çıkarttım. Resim
dişiniz eşe gelmiş.. dedigim gibi mama takviyesi yapın bir süre ayırın sonra erkegin kafesine atın..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yuvalığı tekrar tak. Dişi erkeğin çiftleşme isteğine daha fazla direnemeyecektir

Ali Kars

Yeni Üyemiz
Erkek günde 3-4 defa dişiye kusuyor onun dışında pek yaklaştırmıyor dişi erkeği.Berkan ŞENOL bey 1 hafta sonra takın dedi yuvayı ?

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Ali KARS' Alıntı:
Erkek günde 3-4 defa dişiye kusuyor onun dışında pek yaklaştırmıyor dişi erkeği.Berkan ŞENOL bey 1 hafta sonra takın dedi yuvayı ?
ŞAHİN GÜNGÖR abimiz bizden daha iyi bilir. bu işe senelerini vermiş. . Yuvalığı takın .

E.Karaman

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARAMAN
çok anlamam ama forumdan takip ettiğim kadarıyla şuanda kafesin hakimi dişi gibi duruyor. dişi kuşu başka kafese alıp kafes hakimiyetini erkek kuşa verirseniz ve birkaç hafta sonra dişiyi tekrar kafese koyarsanız iyi olur gibi geliyor bana.

ama tabi üstadlar daha iyi bilir.