Eş tutar mı ?

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Merhaba abilerim arkadaşım bana 1 çift kuş hedıye etti ama kuşlar eş değil.Kuşlar 1.5 yasında sizce eş tutarlar mı ? yanyana duruyolar ama herhangi bi öpüşme veya başka bişey görmedım.Dişi diğer kuşlara çok teğkili hareketli ama erkek de az hareketlılık goruyorum.

Eş tutmaları için ne yapmam gerekir?

Acharad

Üyemiz
bana da aynı şekilde gelen kuşlarım 3 ay sonra yumurta verdiler şimdi yavruları altında sabredeceksin ve gözlemleyeceksin eş tutabilirler...

HaLıL Ay

Üyemiz
Adı
Halıl
Soyadı
Ay
Dostum kuşlar yeni hediye almışşın sanırım. öncelikle uyum sağlamaları lazım yeni yerlerine kavga yoksa biraz zamanla eş tutarlar. hemen eş tutmaz kuşlar biraz zaman verebilirsin. ve çok rahatsız etme sessiz bir ortamda dursunlar.

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Halil AY.' Alıntı:
Dostum kuşlar yeni hediye almışşın sanırım. öncelikle uyum sağlamaları lazım yeni yerlerine kavga yoksa biraz zamanla eş tutarlar. hemen eş tutmaz kuşlar biraz zaman verebilirsin. ve çok rahatsız etme sessiz bir ortamda dursunlar.

Dişim çok nadir erkeğe posta koyuyor.(Geldiğinden beri 1-2 kere).Bi sıkıntı olmaz dimi?

HaLıL Ay

Üyemiz
Adı
Halıl
Soyadı
Ay
çok şiddetli kavga olmuyorsa sorun yok çünkü daha yeni yeni alışıcaklar birbirlerine zaman tanıyın biraz. dediğim gibi çok şiddetli kavga yoksa bişey olmaz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kavga etmiyorlarsa eş tutarlar zamanla. Kaç aydır sizdeler. Eve alışmaları 1-2 hafta sürer. Yeni eşler ve bu yaştalar ise birbirlerine alışmaları en az 2 ay sürer. Bu yüzden sabır. Erkek hareketsiz ise kızışmadığı içindir. 3 günde 1 yumurta mamalarını eksik etmeyin. Vitaminlerini de eksik etmeyin. Kalamar kemiği, kuş kumu. Bunlar eksik olmasın. Zamanlar faydaları görürsünüz. İnşallah bu bahara yavruları görürüz. Bu biraz da size bağlı.

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kavga etmiyorlarsa eş tutarlar zamanla. Kaç aydır sizdeler. Eve alışmaları 1-2 hafta sürer. Yeni eşler ve bu yaştalar ise birbirlerine alışmaları en az 2 ay sürer. Bu yüzden sabır. Erkek hareketsiz ise kızışmadığı içindir. 3 günde 1 yumurta mamalarını eksik etmeyin. Vitaminlerini de eksik etmeyin. Kalamar kemiği, kuş kumu. Bunlar eksik olmasın. Zamanlar faydaları görürsünüz. İnşallah bu bahara yavruları görürüz. Bu biraz da size bağlı.

Açıklamanız ve ilgizinizden dolayı hepınıze teşekkür ederim kuşlar bana geleli 1 hafta oldu olmadı ama ev tasıcam oyuzden tekrar bi yadırgama süreleri olucak dediğiniz gibi bahara İnşallah yavrularını alıcam :)