eşe atılan muhabbet kuşu

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
2 tane erkek muhabbet kuşum vardı 2 tane dişiyide saolsun İ.Halil ÇABUK dostumdan aldım.kuşlar geleli 2 gün oldu.daha önce forumda konu olmuştu 4 aydır dişi sandıgım kuş erkekmiş meğer.herneyse kuşlarım geleli 2 gün oldu hemen dişileri ayarladığım erkeklerin yanına attım.ayrı ayrı odalara koydum ama erkekler birbirlerine alışık oldukları için birbirlerine ötüşmekten dişilerin suratlarına bakmıyorlar ne yapacam.bu kuşları kafama takmaktan kafamda saç kalmadı bi yardım edin lütfen.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir hocam keşke hemen aynı kafese atmasaydınız . En azından bir hafta ayrı kalıp birbirlerini görmeleri iyi olur

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Kuşları salmaya atmakta olabilir eşlerini kendi seçmeleri daha yararlı olacaktır die düşünüyorum. Bu imkanınız yoksa  eşe atacağınız iki çifti en az bi 10 gün ayrı kafeslerde ama birbirlerini görsünler seslerini duysunlar sonra dişiyi erkeğin bulunduğu kafese atmakta yararlı olacaktır  bi iki çiftimi bu şekilde eşe attım kısa zman da  uyum sağlayıp yumurta alabildim.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
abi elimde 3 tane kafes var.bir çiftte sorun yok kavga etmiyorlar ama birbirlerine yanaşmıyorlar yan yana duruyorlar sorun yok ama diğer çiftteki erkek dişiyi gagalıyor.üstelik dişide erkekte fenaz şekilde kızışmış durumda.