EŞE ATILMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ... (jumbolar kaç aylıkken eşe atılır?)

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Erkek Kuş 11-12 Aylık civarında
Dişi Kuş  6 Aylık civarında

İkisini aynı kafese attığımda dişi kuşun agresifliği hiç kalmadı.
kaşıma gagalaşma anlaşma herşey yolunda.

Fikirlerinizi almak benim için çok önemli.
Dişi kuş 8-9 aylık olunca eşe atmalımıyım? Yoksa yaşını doldurana kadar beklemelimiyim?

jumbo kuşların eşe atılması için yaşını doldurması gerekir diye okumuştum bi yerde.
o yüzden tereddüt ediyorum.

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah..çok güzel 2 mubişte :)

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
jumbo kuşların eşe atılması için yaşını doldurması gerekir diye okumuştum bi yerde.
o yüzden tereddüt ediyorum.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah normalde yaşına girene kadar eşe atmamak lazım jumboları.Slm

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
BENCE DAHA FAZLA BEKLEMENE GEREK YOK OLGUNLAŞMIŞLAR YAVRU İKEN YUVADAN ATLAMA SÜRESİNİDE HESAPLA

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA ARKADAŞIM JUMBO KUŞU NEDEN URETIYORSUN AMAÇ BELLİ EĞER SIZ  KUŞUNUZUN NORMAL GELIŞIMINI TAMAMLAMADAN  ERGEN OLDUĞUNDA EŞE ATARSANIZ UREMEZ DEĞİL URER FAKAT SAĞLIKLI YAPILI KUŞ ALAMAZSINIZ YADA KISA SURELI BIR VERIM SONRA HUSRAN VARDIR BELKI İŞİ SERIYE BAĞLAYAN FAKAT HEM KALITE DUŞECEK HEMDE KUŞLARIN DOĞALLIĞI BOZULARAK PROBLEMLER YAŞAYACAKSINIZ IYICE BIR ARAŞTIRINIZ  ÇOCUK YAŞTA EVLENENLE NORMALYŞTA EVLENEN BIR OLURMU SLM

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SA ARKADAŞIM JUMBO KUŞU NEDEN URETIYORSUN AMAÇ BELLİ EĞER SIZ  KUŞUNUZUN NORMAL GELIŞIMINI TAMAMLAMADAN  ERGEN OLDUĞUNDA EŞE ATARSANIZ UREMEZ DEĞİL URER FAKAT SAĞLIKLI YAPILI KUŞ ALAMAZSINIZ YADA KISA SURELI BIR VERIM SONRA HUSRAN VARDIR BELKI İŞİ SERIYE BAĞLAYAN FAKAT HEM KALITE DUŞECEK HEMDE KUŞLARIN DOĞALLIĞI BOZULARAK PROBLEMLER YAŞAYACAKSINIZ IYICE BIR ARAŞTIRINIZ  ÇOCUK YAŞTA EVLENENLE NORMALYŞTA EVLENEN BIR OLURMU SLM
+1

Cem SAKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Cem
Soyadı
SAKİN
Dişi kuşunuzu Gelişimini tamamlamadan eşe atabilirsiniz yavruda alırsınız ama  kemik gelişimini tamamlayamaz kuşunuz küçük yapıda kalır.. ayrıca Yavrular vasıflarının özelliklerini göstermeyebilir. Yaşını beklemek yada beklememek,
Bu sizin seçiminize kalmış bir şey..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Dişi güzel heder etme derim bi 3 ay daha beklet yavru almasına alırsın ama dişinin içini erken boşaltırsın zamanla verim düşer gelir.

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
teşekkürler.