eşlerim iyi fakat erkek neden böyle

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
son olarak kuşları odaya biraz salınca, sanki daha iyi tanıştık ,artık ses yapınca onlara öyle bön bön bakmıyorlar heyecanlanıyorlar olumlu anlamda.ikisi de yastık gibi dişi keklik gibi uçuyor erkek iyi uçamıyor biraz uçup tenis topu gibi düşüyor.sağlık problemleri yok şuan.ısırdıkları için havlu ile yakalıyorum.nijer gelene kadar beklicem bir süre daha mama yada haşlanmış yumurta versem olur mu?ilçede oturuyorum.varıpta  hayvanları tüketene kadar yavru almayı düşünmüyorum ama az da olsa yok piyasada bir şey.yumuş yumuşlar çok tatlılar işte biraz icraat lazım onlara daha çok vakit geçirip evde salsam mı acaba.bir yere toparlayınca onları oda da yanyana sarılan insanlar gibi uyuyorlar bi süre sonra.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Nihal BAŞKURT' Alıntı:
son olarak kuşları odaya biraz salınca, sanki daha iyi tanıştık ,artık ses yapınca onlara öyle bön bön bakmıyorlar heyecanlanıyorlar olumlu anlamda.ikisi de yastık gibi dişi keklik gibi uçuyor erkek iyi uçamıyor biraz uçup tenis topu gibi düşüyor.sağlık problemleri yok şuan.ısırdıkları için havlu ile yakalıyorum.nijer gelene kadar beklicem bir süre daha mama yada haşlanmış yumurta versem olur mu?ilçede oturuyorum.varıpta  hayvanları tüketene kadar yavru almayı düşünmüyorum ama az da olsa yok piyasada bir şey.yumuş yumuşlar çok tatlılar işte biraz icraat lazım onlara daha çok vakit geçirip evde salsam mı acaba.bir yere toparlayınca onları oda da yanyana sarılan insanlar gibi uyuyorlar bi süre sonra.
Siz muh.kuslarini beslemiyorsunuz
Kuslari kendinize oyuncak yapmissiniz.
Hayvanlari once kafeslerine alistirin sonra kapagi acin onlar ucar ucar sonra kafeslerine girerler. Kuslari yakalayana kadar ordan oraya ucmalari vs. Yazik

Ayrica kuslara yukleme yapmayin yazik.
Zamani geldiginde onlar ciftlesmesini bilirler
Forumda bir suru bakim beslenme mama ciftlesme konulari mevcut inceleyin biraz..

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
Mert AYDIN' Alıntı:
Siz muh.kuslarini beslemiyorsunuz
Kuslari kendinize oyuncak yapmissiniz.
Hayvanlari once kafeslerine alistirin sonra kapagi acin onlar ucar ucar sonra kafeslerine girerler. Kuslari yakalayana kadar ordan oraya ucmalari vs. Yazik

Ayrica kuslara yukleme yapmayin yazik.
Zamani geldiginde onlar ciftlesmesini bilirler
Forumda bir suru bakim beslenme mama ciftlesme konulari mevcut inceleyin biraz..
iyi hoş da hayvanlara gel gir kafese diyince mi girecek ele alıştırdığım başka bir kuşum var zaten.ele alıştıracaksam neden çift alayım.cinsinden mi bilmıyorum.öyle iyi uçamıyorlar.onları şişirmek için ayriyetten bilmediğim şeyi kullanamam.sanırım doğadaki renk yapısında olanlar hariç diğerleri daha hassas oluyor.daha önceki çiftimin dişisi ufaktan ele alışıktı yanına doğadaki renk yapısında olan erkek almıştım.4-5 ağız 3ve 5 tane arası yavru aldım.onları ufatan büyüttüğüm için daha canlı kıpır kıpırlardı.onlara da ekstradan bir yem kullanmadım. ama bu kuşlar daha yavaş.çift olduklarına eminim ama bi değişikler.genelde son baharda ,baharda yaza doğru yavruluyorlardı.ama sankim bunlar daha flört aşamasından sevgililiğe bile geçmemiş.ilk defa bu yapıda çift görüyorum.ele alıştırdığım kuşumu kafese koyarken elimde doya doya öperim o bu konudan şikayetçi değil.diğerlerini de havlu ile yakalarım.uzun süre dışarıda tutamıyorum.kuşları hava kararmadan yerlerine koymam lazım.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
kuşlarım birbirlerini kaşımaya başladılar.sonunda çektiğim videoyu yüklemeye üyelik istemeyen bir upload sitesi bulamadım.bilen varsa  bi el atsın lütfen.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Siz show jumbo falan mi aldiniz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Bu hayvanlar normal muhabbet kusundan agir kanli ve daha hassas

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
cinsi yerli değil kesin de ne show a ne jumboya ne çekoslavağa benzettim ingiliz kırıgı olabilir mi ki dişinin sırtı da çizgisiz mavi.erkeğin sırtı silik çizgili beyaz.sanırım bunlar üretimhane yada salma çifti çünkü salınca eve çok mutlu huzurlu oldular.hatta dişi erkeği kaşıdı filan diğer tek olan kafeste 2 kuşumu görünce sanki daha iyi gibiydiler.