eşlerin birbirine alışması

ocetinkaya

Yeni Üyemiz
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 45 gün önce bi çift muhabbet kuşu aldım. dişi 2 gün sonra aniden öldü. bende ertesi gün yeni bi dişi aldım. ve daha önce resimlerini foruma koydum muhabbet çiftimde dişi erkeğin yanına yaklaşıyor başındaki ve gagasının yanındaki tüyleriyle oynuyor ve erkek kuşumda buna izin veriyor ama dişim sanki daha sıcak kanlı. erkek kuşum dişiye göre daha sakin ve şuan ceresi sanki mavi üzerine siyah kahve rengi karışımı bi leke var gibi tabi her tarafı değil şuan, kenarları ve burun deliklerinin etrafı mavi. sizce bu anormal bi durum mudur? ne yapmam gerekir, kuşlarımın birbirine daha alışması ve yaşam kalitesini nasıl arttırabilirim. ustalardan yarım bekliyorum.

bu arada kuşlarımın resimleri
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,10418.0.html

ocetinkaya

Yeni Üyemiz
İsmet bey, cevabınız için teşekkür ediyorum. bişey daha sormak istiyorum erkek kuşun ceresi üzerinde kuru kan lekesi gibi bi leke oluşmuş bu nedir acaba ? ne yapsam geçer

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlarınız yakında hazır olurlar  biraz zaman tanımalısınız

ocetinkaya

Yeni Üyemiz
Can KARAKOÇ' Alıntı:
erkek kuşunuzun hormonal bir rahatsızlığı var.
benim yapabileceğim bişey var mı Can bey, beklemeli miyim yoksa ümidi kesmeli miyim? bu arada şuan sanki cere deki leke azalıyor ne dersiniz?